Pursaklar'da Yaz Boyu Spor Etkinlikleri Düzenleniyor

Ankara Pursaklar Belediyesi tarafindan düzenlenen Yaz Spor Okullari ile birlikte, 7-14 yas araligindaki çocuklar okul bahçelerinde, sporla dolu bir yaz geçiriyor.

Pursaklar Belediyesi, yaz tatili boyunca çocuklarin televizyon ve telefon ekranlarindan uzaklasarak spor yapabilmeleri, hayata saglikli ve daha mutlu hazirlanabilmeleri için geleneksel hale getirdigi Yaz Spor Okullarinda egitimlere devam ediyor. Egitmenler tarafindan sali, çarsamba, persembe ve cuma günleri verilen egitimlerde çocuklar futbol, basketbol, voleybol sporlari basta olmak üzere birçok spor dalinda egitimler alarak ileriye dönük gelisim saglamalarina katkida bulunuluyor.

Yaz Spor Okullarinda çocuklarin istekleri, azimleri, heyecanlari ve mutluluklarinin yüzlerinden okunduguna dikkati çeken Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, çocuklara yaz boyunca egitim vermeye devam edeceklerini belirterek, “Elimizden geldigi kadar her çocugumuzu sporla tanistirmaya çalisiyoruz. Verdigimiz egitimler isiginda büyük asama kaydeden çocuklarimizi Pursaklar Spor Kulübü’ne yönlendirip, profesyonel egitim alarak ülke sporuna katki saglayacak sporcular olmalari için yetistiriyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA