Hapimag Sea Garden Beach Masters Turnuvasi Sona Erdi

Spora ve sporcuya verdigi destegi sürdüren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, ikinci kez Beach Masters Plaj Voleybolu Turnuvasi’na ev sahipligi yapti. Profesyonel ve milli sporcularin katilimiyla kiyasiya mücadelenin yasandigi organizasyonun kazananlari, geçen yil da birinciligi gögüsleyen profesyonel voleybolcular Dilara Yesil ve Yaren Sencel oldu.



Geçen yil ilki düzenlenen ve yogun ilgi gösterilen Hapimag Sea Garden Beach Masters Plaj Voleybolu Turnuvasi bu yil ikinci kez 7-9 Temmuz tarihlerinde düzenlendi.

Bu sezon 15 profesyonel voleybolcunun katilimiyla 3 gün süren çekismeli bir turnuva yasandi. 2. Hapimag Sea Garden Beach Masters turnuvasinda birinciligi geçen senenin de galipleri Dilara Yesil ve Yaren Sencel aldi. DJ ve Perküsyon sovlar, özel ikramlarla adeta bir festival havasinda geçen turnuvada ikinciligi Aysun Alan ve Yagmur Seferbay, üçüncülügü ise Gizem Kaçar ve Ceren Attila gögüsledi. Misafirlerle elenen voleybolcular arasinda düzenlenen maçlarda ise keyifli anlar yasandi.

Otel, Aquamasters Yüzme Yarislari ve Bodrum Cup Yelken Yarislari gibi organizasyonlara da ev sahipligi yapiyor. Otel ayrica kendi özel olusturdugu voleybol turnuvasi ‘Beachmasters’i da geleneksel hale getirmeyi hedefliyor.

Kaynak: İHA