Çiftlikköy Belediyespor'un Altyapida Yildizi Parliyor

Çiftlikköy Belediye Baskani Ali Murat Silpagar’in büyük destegiyle altyapi teknik ekibinin uyum içinde çalistigi Çiftlikköy Belediyespor Futbol Altyapi Subesi, bu sezon elde ettigi basarilarla yildizini parlatti.

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor’un altyapisi adeta bir futbolcu fabrikasi gibi genç yetenekleri ortaya çikarirken altyapi subeleri de firtina gibi esti. Baskan Silpagar’in tam destegini alan Çiftlikköy Belediyespor Altyapisi ve Futbol Akademi, 400’ü askin lisansli minik sporcuya yuva olurken, futbol için ter döken minikler de elde ettikleri basarilarla gurur tablosu çiziyor.

Altyapilarda 1 sampiyonluk, 1 final, 3 yari final

Çiftlikköy Belediyespor’un altyapisinda görev yapan genç ve basarili antrenörler Gökhan Aktas, Eyüpcan Durmusoglu, Okan Okkas, Onur Altuntas, Ugur Keskin ve Fatih Erdogan takimlari, bu sezon zirve mücadelesi içinde oldu. Çiftlikköy Belediyespor 2022-2023 sezonunda yer aldigi altyapi liglerinde U-16 Ligi’nde yari final, U-15 Ligi’nde final, U-13 Ligi’nde yari final, U-12 Ligi’nde sampiyon olurken, U-11 Ligi’ni de yari finalde tamamladi. Yalova’daki birçok faaliyetin yani sira il disinda da birçok turnuvaya katilan kirmizi siyahlilar adindan sikça söz ettirdi.

Baskan Silpagar’a tesekkür ettiler

Çiftlikköy Belediye Baskani Ali Murat Silpagar’a sagladigi imkanlardan dolayi tesekkür eden Altyapi Antrenörleri, “Basta bize büyük destek ve imkanlar saglayan Çiftlikköy Belediye Baskanimiz Ali Murat Silpagar’a, Çiftlikköy Belediyesi Kültür Müdürümüz ve kulüp baskan yardimcimiz Alper Perihanoglu ile Futbol Sube Sorumlumuz Serhan Altinel’e çok tesekkür ediyoruz. Futbol Akademisi ve Futbol Okullarimizda toplam 400 sporcumuz bulunuyor. Amacimiz bu sayiyi arttirmak ve Çiftlikköy Belediyesporumuzu basaridan basariya tasimaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA