Bakan Bak'tan Avrupa Oyunlari'nda Madalya Kazanan Sporculara Tebrik Mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunlari’nin 11. gününü; 1 altin, 1 gümüs ve 3 bronz olmak üzere toplamda 5 madalya ile tamamlayan milli sporcular için tebrik mesaji yayimladi.

Polonya’da devam eden organizasyonda son olimpiyat sampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli altin madalya kazandi. Diger milli boksör Samet Gümüs ise gümüs madalyanin sahibi oldu. Kickboksta mücadele eden milli sporcular Funda Güleç, Cevat Kir ve Recep Men de bronz madalya kazanma basarisi gösterdi. Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Polonya’da devam eden 3. Avrupa Oyunlari’nda bugün toplam 5 madalya kazanan milli sporculari tebrik etti.

Bakan Dr. Osman Askin Bak’in tebrik mesaji söyle:

“Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunlari’nda Milli sporcularimiz, önemli derecelere imza atarak bizleri gururlandirmaya devam ediyor. Son Olimpiyat sampiyonumuz Busenaz Sürmeneli, 3. Avrupa Oyunlari’nda da sampiyon olarak madalya koleksiyonuna bir altin madalya daha ekledi. Bir diger boksörümüz Samet Gümüs ise gümüs madalya kazandi. Kickboksta ise milli sporcularimiz Cevat Kir, Funda Güleç ve Recep Men, bronz madalya kazanarak bizleri gururlandirdi. Milli sporcularimizi bu degerli derecelerinden dolayi tebrik ediyor, basarilarinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA