Yildirim'in 'Özel' Çocuklarindan 3 Madalya

Yildirim Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü’nün özel sporculari Bursa Özel Çocuklar Masa Tenisi Sampiyonasi’nda 3 madalya kazandi.

3 Mayis’ta Kestel Kapali Spor Salonu’nda gerçeklesen Bursa Özel Çocuklar Masa Tenisi Sampiyonasi’nda 18 yas alti erkeklerde Otizmli Sayit Can altin, kadinlarda Mental Elif Akyüz gümüs madalya alirken 18 yas üstü kadinlarda Sudenur Aktig gümüs madalya aldi.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, yeni basarilara imza atmak için gayretle çalisan özel çocuklari antrenmanda ziyaret etti. Özel ögrencilerle masa tenisi oynayan Baskan Oktay Yilmaz, basarili sporcularla kiyasiya yaristiktan sonra gayretlerinden dolayi hem sporculari hem de ailelerini de tebrik etti.

Baskan Oktay Yilmaz, Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde verdigi spor hizmeti ile Yildirim’in ‘özel çocuklarina’ özel dersler verilerek, becerilerinin gelistirilerek hayatlarina dokunuldugunu söyledi.

2020 yilindan bu yana bin 102 özel gereksinimli çocuga spor egitim ve hizmeti verdiklerini ifade eden Baskan Yilmaz, "Türkiye’nin en büyük spor tesislerinden Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde toplumun her kesimine hizmet veriyoruz. Verdigimiz egitimlerin arasinda özel çocuklar için verilen egitimler ise hizmetin en degerli kismini olusturuyor. Çocuklarimizin yeteneklerinin kesfedilmesi için egitimlerimiz birebir hoca esliginde basliyor. 3 ay süren, genel spor becerilerinin aktarildigi derslerin ardindan, yetenekleri olan çocuklarimizi gruplara ayiriyor ve takimlar halinde müsabakalara hazirliyoruz. Temel beceri egitimlerinin ardindan yetenegi olan çocuklarimizi branslara yönlendirerek özel egitimler gerçeklestiriyoruz. Yildirim Belediyesi Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde egitim alan 3 özel kardesimiz, Bursa Özel Sporcular Masa Tenisi Sampiyonasi’nda büyük basari elde ettiler. Sampiyonaya katilan 3 sporcumuzdan 1’i altin, 2’si ise gümüs madalya kazanarak bizleri sevince bogdu. Her birini tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA