Yasuo Baba Açiklamasi 'Türkiye'de Yeni Yatirimlar Yapmaya Mutluluk Ile Devam Ediyoruz'

Sony Alpha Avrupa Pazarlama Direktörü Yasuo Baba, Türkiye’nin kendileri için çok önemli ve büyük bir pazar oldugunu söyleyerek, “Türkiye’de yeni yatirimlar yapmaya mutluluk ile devam ediyoruz” dedi.

Uzun yillardir Türkiye’deki fotograf sanatçilarina verdigi destek ile adindan söz ettiren Sony Alpha, yatirimlarina devam ediyor. UEFA Sampiyonlar Ligi final müsabakasi için Istanbul’da bulunan Sony Alpha Avrupa Pazarlama Direktörü Yasuo Baba, Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu. Türkiye’de fotograf makinasi yatirimlarina devam edeceklerini dile getiren Baba, “Sony markasi için Türkiye pazari gerçekten çok önemli bir Pazar. Biz bu pazarda mutlaka daha fazla büyümek için çalismalarimiza devam edecegiz. Büyüme için gerekli destegi saglamaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

“Fotograf makinasi ve ekipmanlari alaninda destek verecegiz”

Istanbul’da ikinci kez düzenlenecek olan UEFA Sampiyonlar Ligi final müsabakasi öncesi ve maç esnasinda Sony Alpha olarak desteklerinin devam edecegini söyleyen Yasuo Baba, “Istanbul’da oynanacak UEFA Sampiyonlar Ligi finali için büyük bir standimiz olacak. Burada yerli ve yabanci foto muhabirleri için ekipman sagliyor olacagiz. Fotograf makinasi ve ekipmanlari alaninda destek verecegiz. Ayni zamanda Hawk Eye ekibimiz var. Bu ekip, maç esnasinda gol mü, degil mi bunu bilimsel olarak dogrulugunu kanitlamaya çalisan ekibimiz. Onlar da burada hizmet veriyor olacak” diye konustu.



“Yeni projelerimiz ile pazarda olmaya devam edecegiz”

Bir çok alanda fotograf sanatçilarinin isini kolaylastirmak üzere sürekli çalistiklarini dile getiren Yasuo Baba, “Örnegin göz odaklama teknolojimiz çok iyi. Çekilen fotograflarda istenilen netligi sagladigi için oldukça yararli bir teknoloji. Mesela doga fotografçilari için oldukça yararli bir teknoloji. Bu ve bunun gibi üzerinde çalismalarimiz devam eden projelerimiz var. Bu tür teknolojik gelismelerin fotograf alaninda çalisan insanlar için kolaylik saglayacagindan eminiz. Bu tarz çalismalarimiz devam edecek” seklinde konustu.



“Türkiye bizim için çok önemli ve büyük bir pazar”

Türkiye’de olmaktan çok mutlu oldugunu vurgulayan Sony Alpha Avrupa Pazarlama Direktörü Yasuo Baba, “Türkiye pazari bizim için çok önemli. Burada yatirim yapmaya mutluluk ile devam ediyoruz. Yeni lansmanlar yapmaya devam edecegiz. Türkiye bizim için çok önemli ve büyük bir pazar. Ben tabii ki bu soruyu fotograf alani için yanitliyorum. Türkiye’yi, Türk insanini çok seviyorum. Türk yemeklerini çok seviyorum. Burada olmak benim için onur verici. Buradaki misafirperverlikten dolayi çok tesekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA