Sampiyonlar Ligi Finali Için Taraftarlarin Istanbul'a Gelisi Devam Ediyor

Yarin aksam Atatürk Olimpiyat Stadi’nda Manchester City ile Inter arasinda oynanacak Sampiyonlar Ligi finali için Italyan taraftarlar, Istanbul’a geldi. Inter taraftarlari, havalimaninda besteler söyleyerek takimlarina destek oldu.

2023 UEFA Sampiyonlar Ligi finalinde Ingiliz ekibi Manchester City ile Italyan temsilcisi Inter, yarin saat 22.00’de Atatürk Olimpiyat Stadi’nda karsi karsiya gelecek. Bu zorlu mücadele öncesi her iki takim taraftarlari, Istanbul’a akin etmeye basladi.

Dün aksam saatlerinde bir grup Ingiliz taraftar, dev final için Istanbul Havalimani’na gelmisti. Bugün de saat 12.30 siralarinda Italya’nin Milano sehrinden düzenlenen charter seferle gelen yüzlerce Inter taraftari, uçaktan iner inmez tezahüratlara basladi ve marslarla takimlarina destek verdi.

Oglu Alex’le birlikte Beyrut’tan maçi izlemek için gelen ve ayni zamanda siki bir Inter taraftari olan Khalil Khoury, havalimaninda basin mensuplarina açiklamalarda bulunarak, "Burada olmaktan çok mutluyum. Otele gidiyorum, bagajimizi birakip direkt stadyuma gidecegim. Tabii ki Manchester City 3-1 kazanacak" ifadelerini kullandi.

Baska bir Italyan taraftar Andreas De Donno da, güzel bir sonuç alarak sampiyon olacaklarini belirtti.

Donno, "Hakan Çalhanoglu çok önemli bizim için. Hakan takima güç katiyor" diye konustu.

Guido Ravizza isimli taraftar ise zor bir maç olacagini belirterek, "Manchester City, iyi bir takim. Çok güzel bir maç olacak. Fakat biz de Inter’iz. Bu maçta tarih önemli olacak. Hakan Çalhanoglu’na çok güveniyoruz. Ondan gol umuyoruz. Sehri gezecegim bu aksam" cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA