Sakarya Büyüksehir Hentbol Play-Off'lari 2'Nci Tamamladi

Sakarya Büyüksehir hentbol, Hentbol Süper Ligi Play-Off final serisinin üçüncü maçinda Beykoz Belediyesi’ne deplasmanda 28-26’lik skorla maglup olarak Play-Off’lari ikinci olarak tamamladi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi hentbol takimi, Erkekler Hentbol Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-Off final serisinin üçüncü karsilasmasinda Beykoz Belediyesi’ne konuk oldu. Canli olarak yayinlanan ve Rüstü Sahin Köktürk Salonu’nda oynanan final mücadelesinde Büyüksehir, sahadan 28-26’lik skorla maglup ayrilarak, ligi 2’nci tamamladi. Maçin ardindan Büyüksehir hentbol, ligi sampiyon olarak tamamlayan Beykoz Belediyespor oyuncularini ve teknik ekibi tebrik etti.

Karsilasmaya Taner Günay, Çetin Çelik, Ramazan Döne, Mohammed Miri, Mehmet Demirezen, Sedat Yildirim ve Ogulcan Güney 7’lisi ile baslayan Büyüksehir Hentbol, soyunma odasina 15-13 geride gitti. Ikinci yarida da istedigi oyunu yansitamayan, skor avantajini ele geçiremeyen Büyüksehir, sahadan 28-26 maglup ayrildi. Bu sonuçla birlikte ligin sampiyonu Beykoz Belediyespor oldu.

Kaynak: İHA