Pendik'te Süper Lig Coskusu

Spor Toto 1. Lig Play Off Final müsabakasinda Pendikspor’un Bodrumspor’u 2-1 yenerek Süper Lig’e yükselmesi ile Pendiksporlular Süper Lig coskusunu doyasiya yasadi.



Spor Toto 1.Lig Play Off Final müsabakasinda Pendikspor Bodrumspor’u 2-1 yenerek Süper Lig’e yükseldi. Süper Lig’i coskuyla karsilayan Pendik taraftarlari kendilerini sokaga atti. Arabalari ile korna çalip tur atarak sevinç gösterilerinde bulundular.

Süper Lig coskusunu yasayan Pendikli taraftarlardan Erol Kaya “Pendigimize hayirli ugurlu olsun. Bize bu mutlulugu yasattigi için, bütün Pendik halkina, mahallelerimize, hepimize mutluluklar diliyorum. Insallah Süper Lig’de bunlarin en kralini yasayacagiz. Hepsini yürekten kutluyorum. En büyük Pendik diyorum.” sözlerini kullanirken yanindaki taraftar Ferdi Korkmaz “Yillar sonra Süper Lig’e çikmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bundan sonra devaminin gelmesini istiyoruz. Pendikspor’a tesekkür ediyoruz.” dedi.



Ailesiyle coskuya katilan Pendiksporlu Salih Yörütken “Pendikporumuz için senelerdir ugrasiyorduk çikamadi. Bu sene çok sükür Süper Lig’deyiz. En büyük Pendikspor.” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA