Özel Sporcular, 2023 Berlin Dünya Yaz Oyunlari Için Yola Çikiyor

2023 Özel Olimpiyatlar Berlin Dünya Yaz Oyunlari 17-25 Haziran’da basliyor. Almanya’nin ev sahipliginde yapilacak olan Özel Olimpiyatlara 11 Türk sporcu katilacak. Berlin 2023 Özel Olimpiyatlar Dünya Yaz Oyunlari öncesi Türk sporcularin katilimiyla Üsküdar’da basin toplantisi gerçeklestirildi.

17-25 Haziran tarihleri arasinda düzenlenecek olan 2023 Özel Olimpiyatlar Berlin Dünya Yaz Oyunlari’na Türkiye’den 11 sporcu katiliyor. Karma basketbol, karma bocce, yüzme ve atletizm olmak üzere 4 farkli kategoride 11 sporcu mücadele edecek. Berlin 2023 Özel Olimpiyatlar Dünya Yaz Oyunlari öncesi, Türk sporcularin katilimiyla Üsküdar’da Basin Toplantisi gerçeklestirildi.



“Hep beraber, Berlin Özel Olimpiyatlar Dünya Oyunlari’na gidiyoruz”

Basin toplantisinda konusan Dilek Sabanci, “Türkiye’de büyük firmalarin sponsorluk islerini daha iyi yerlere getirecegini düsünüyorum. Babam öleli 19 yil oldu ve o zamanlar bu kadar iyi degildi. Babam her zaman derdi, ‘kizim sabret, zamanla mutlaka gelecek herkes seni anlayacak. Sponsorluk nedir onlari anlayacak.’ Hakikaten böyle oldu, her seyin bir zamani var. Avrupa’ya, Amerika’ya nazaran arkadan gelen bir ülkeyiz ancak hiç gelmemekten daha iyidir. Simdi de hep beraber Berlin Özel Olimpiyatlar Dünya Oyunlari’na gidiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA