Nuri Sahin Açiklamasi 'Futbolunu Çok Begenen Bir Hoca Olarak Bir Tik City'den Tarafiz'

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Sahin, Manchester City ile Inter’in oynayacagi UEFA Sampiyonlar Ligi finali için yaptigi açiklamada, "Hakan ve Ilkay oldugu için çok tarafli olamiyoruz. Insallah güzel bir maç olur. Hak eden kazansin. City’nin futbolunu çok begenen bir insan olarak, bir hoca olarak bir tik City’den tarafiz" dedi.

UEFA Sampiyonlar Ligi Finali kapsaminda Yenikapi’da yapilan Sampiyonlar Festivali’nde Sampiyonlar Ligi Efsaneleri Futbol Turnuvasi’nda Hamit Altintop’un takiminda yer alan Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Sahin, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Final maçi hakkinda düsüncelerini dile getiren Sahin, "Favori Manchester City. Hakan ve Ilkay oldugu için çok tarafli olamiyoruz. Insallah güzel bir maç olur. Hak eden kazansin. City’nin futbolunu çok begenen bir insan olarak, bir hoca olarak bir tik City’den tarafiz. Hakan oldugu için taraf olmamaya çalisiyorum. Iki tarafta da Türk var. Kupa bir Türk’ün elinde kalkacak. Hem Hakan’a hem Ilkay’a basarilar diliyorum" diye konustu.



"Çok sey ögrendigimiz bir sezon oldu"

Geride kalan sezonu degerlendiren Nuri Sahin, "Farkli bir sezon oldu. Hem Katar arasiyla ondan sonra yasadigimiz deprem felaketiyle hepimiz için zor bir sezon oldu. Iyisiyle, kötüsüyle sezonu geride biraktik. Çok sey ögrendigimiz bir sezon oldu. Futbolun her sey olmadigini ögrendigimiz bir sezon oldu ne yazik ki, deprem felaketiyle beraber" seklinde konustu.

Kaynak: İHA