Muglaspor'da Yeni Yönetim Basin Mensuplari Ile Bir Araya Geldi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Muglaspor’un yeni yönetim kurulu, Mugla’da görev yapan basin mensuplari ile bir araya geldi.



Yeni sezon öncesi çalismalarini hizli bir sekilde baslayan Muglaspor’un yeni yönetimi hedeflerinin sampiyonluk oldugunu ifade ettiler. Kulüp Baskani Menaf Kiyanç, yeni yönetimin yaptigi çalismalara iliskin açiklamalarda bulundu.

Kiyanç yaptigi açiklamada, "Muglaspor’a olan güvensizlik sona erecek. Eski yöneticilerin koydugu temlik kaldirildi. Bazi arkadaslarimiz alacaklarindan feragat ettiler. Piyasaya olan borçlari ödedik. Suan 2,5 milyon borç ödendi. Ben 1 milyon, yönetici arkadaslarimiz 250 bin lira bu kulübe para verdi. Verdigimiz paralarin bir kurusunu geri almayacagiz. Bu bir ilk olsun. Yöneticiler bundan sonra Muglaspor’u kendisine borçlu hale getirmesin. Kongreden sonra bu kisa sürede kulüp içinde görev dagilimini yaptik. Tüm borçlarimizi çikardik. Bu süreçte öncelikle mali kisimda yapacagimiz çalismalara basladik. Mali açidan ne kadar basari elde ederseniz edin, sportif basari elde etmediginiz sürece basarisizsiniz. Ama öncelikle Muglaspor’un uzun süre ayakta kalabilmesi için mali ve yönetim konusunda bir sistem kuracagiz. Yönetim kurulundan büyük bir destek aliyoruz. Muglaspor’a olan güvensizlik sona erecek. Marka degeri artacak. Ortada bir basarisizlik var. Biz, eksik gördügümüz kisimlari düzeltmek istiyoruz. 7-8 milyon bir borç var. Bütün eski baskan ve yönetim kurullari elinden geleni yapti. Fakat Muglaspor’un kayitlara geçmeyen borcunun oldugunu gördük. Suan Muglaspor’un hiçbir eski futbolcusuna borcu kalmadi. Muglaspor’da oynayan tüm futbolcular hakkini alacak. Geçmis yönetimde futbolculara paralari ödenmemis. Eski yöneticilerin koydugu temlik kaldirildi. Bazi arkadaslarimiz alacaklarindan feragat ettiler. Bu sekilde transfer yapilamazdi. Muglaspor’u tamamen temize çikarmak istiyoruz. Ben 1 milyon, yönetici arkadaslarimiz 250 bin lira bu kulübe para verdi. Verdigimiz paralarin bir kurusunu geri almayacagiz. Bu bir ilk olsun. Yöneticilerin bundan sonra Muglaspor’u kendisine borçlu hale getirmemesi gerekiyor. Bu kültürü yerlestirecegiz. Devraldigimiz borcu elimizden geldigince artirmayacagiz, azaltmaya çalisacagiz. Biz bu açiklamalarimizla aslinda kendimizi de bagliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA