Minik Judocular Ilk Kez Katildiklari Sampiyonadan 7 Madalya Ile Döndü

Kocaeli Büyüksehir Belediye Kagitspor’un minikler judoculari, ilk kez katildiklari sampiyonadan bir altin, 2 gümüs ve 4 bronz madalya ile döndü.

Balikesir’de 70 il ve bin 700 sporcunun katilimi ile düzenlenen Türkiye Minikler Judo sampiyonasinda Kocaeli Büyüksehir Belediye Kagitspor’un minik judoculari çiktiklari minderden basari ile döndü. Kocaeli Büyüksehir Belediye Kagitspor alt yapisindan yetisen minik judocular ilk kez mücadele ettikleri ulusal sampiyonada basarili performans sergileyerek madalyalar kazandi. Basarili judocular gösterdikleri performansla ’Gelecek yillarin Avrupa ve dünya sampiyonlari biziz’ dedi.

Sampiyonada mücadele eden Büyüksehir Kagitsporlu sporculardan Emir Gök 34 kilogramda gümüs, Sevdenur Odabas 44 kilogramda altin, Miraç Efe Özbay 46 kilogramda bronz, Elvan Kirt 32 kilogramda gümüs, Hatice Sümerbas 36 kilogramda bronz, Zeynep Deniz Tezcan 57 kilogramda bronz ve Halil Tuna Imre +60 kilogramda bronz madalya kazanarak kürsüde yer aldi. Böylece Kocaeli Büyüksehir Belediye Kagitspor bir altin, 2 gümüs ve 4 bronz madalya ile sampiyonayi tamamladi.

Kaynak: İHA