Mentese Cumhuriyet Ortaokulu Küçük Kiz Hokey Takimi Türkiye Dördüncüsü Oldu

Okul sporlari Türkiye Sampiyonasi’nda mücadele eden Mentese Cumhuriyet Ortaokulu Küçük Kiz Hokey takimi Türkiye dördüncüsü oldu.



Ege Bölgesi ikincisi olarak Türkiye Finallerinde Mugla’yi temsil eden, Mentese Cumhuriyet Ortaokulu Final Grubu’nda Diyarbakir Bahçiler Ortaokulu’nu 4-0 Zonguldak Kozlu Ortaokulu’nu 1-0 yenerek Türkiye Sampiyonasi Finallerinde yari finale yükseldi. Yari final grubunda 2 maglubiyet alan Mugla temsilcisi Türkiye Sampiyonasini dördüncü sirada tamamladi.

Turnuva ile ilgili konusan Antrenör Serkan Sen “Tamami Ortaköy Ege Yildizlari Spor Kulübü sporcularindan olusan takimimizin hedefi daha yüksekti fakat bu basari onlar için güzel tecrübe oldu. Hem de Türkiye’nin en iyi 4 takimi arasinda yer aldilar, onlarda ablalari gibi ileride sampiyonluk yasayacaklardir, inaniyoruz ve güveniyoruz. Desteklerinden ötürü okul müdürümüz Bilal Dursun, Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Idris Kömürcü , Il Milli Egitim Müdürümüz Emre Çay ve Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürü Musa Kazim Açikbas’a tesekkür ediyoruz “diye konustu.

Kaynak: İHA