Marco Materazzi'den Süper Lig'e Yesil Isik

Italyan futbolunun efsane oyuncularindan Marco Materazzi, Süper Lig’den teklif gelmesi halinde teknik direktör olarak burada görev alabilecegini söyledi.

Italyan ekibi Inter’in efsane futbolcularindan Marco Materazzi, Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu. Istanbul’u çok sevdigini belirten Materazzi, daha önce çok kez sehre geldigini de ifade etti.

Marco Materazzi, 2005’te Atatürk Olimpiyat Stadi’nda oynanan Liverpool - Milan finaline de deginerek, "2005’te mutlu degildim çünkü Italyan takim kazanamadi. Umarim yarin için farkli sonuçla geri döneriz ve umarim Italyan takim kazanir. Çok kolay maç degil ama elimizden geleni yapacagiz diye düsünüyorum” seklinde konustu.



“Hakan Çalhanoglu çok güçlü bir oyuncu”

Kendisinin de efsanesi oldugu Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoglu’nun performansiyla alakali Materazzi, “Kendisi kaptan. Normal bir oyuncu degil. Büyük bir kaliteyle oynuyor. Çok güçlü bir oyuncu ve kalbiyle oynuyor ve herkes onu çok seviyor” degerlendirmesinde bulundu.

“Süper Lig’den teklif gelirse olabilir”

’Italyan teknik direktörler Pirlo ve Montella’nin ardindan Süper Lig’de takim çalistirmak ister mi?’ seklinde yöneltilen soruya Marco Materazzi, “Neden olmasin? Eger birisi teklif ederse olabilir. Bilemiyorum” cevabini verdi.

Kaynak: İHA