Manisa Güres Egitim Merkezi, Rize'de Türkiye Sampiyonu Oldu

Gençlik ve Spor Bakanligi ve Türkiye Güres Federasyonu tarafindan Rize’de düzenlenen Mehmet Akif Pirim U15 Grekoromen Güres Türkiye Sampiyonasi’nda Manisa’yi temsil eden sporcular, 7 madalya kazanarak takim halinde Türkiye sampiyonu oldu.

Rize’de 81 ilden yaklasik 800 sporcunun katilimiyla yapilan U15 Grekoromen Güres Türkiye Sampiyonasi’na 16 sporcuyla katilan Manisa Güres Egitim Merkezi sporcularindan 38 kiloda Süleyman Efe Güleç ikinci, 85 kiloda Arda Ugur ikinci, 41 kiloda Tayfur Ilyasoglu üçüncü, 44 kiloda Halil Simsek üçüncü, 52 kiloda Hamza Yüksel üçüncü, 57 kiloda Onur Kara üçüncü ve 62 kiloda Mehmet Dipçinoglu üçüncü oldu. Ayrica Manisa Güres Egitim Merkezi Güres Takimi, 110 puanla Türkiye sampiyonlugu elde ederek büyük bir basariya imza atti.

Sporculari ve antrenörlerini tebrik eden Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk, "Güres Egitim Merkezi’nde egitim gören güresçilerimizin basarilariyla gurur duyuyoruz. Kerem Kamal gibi yetenekleri Türk sporuna kazandirmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA