Manchester City'nin Bu Sezon Kazandigi Kupalar Istanbul'da Sergilendi

UEFA Sampiyonlar Ligi Finali’nde mücadele edecek Ingiliz ekibi Manchester City’nin bu yil kazandigi Premier Lig ve FA Cup kupalari Istanbul’da sergilendi.

UEFA Sampiyonlar Ligi Finali’nde Manchester City ile Inter, Avrupa futbolunun en büyügü olmak için yarin Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karsilasacak. PUMA, forma tedarikçisi oldugu Manchester City’nin bu sezon kazandigi Premier Lig ve FA Cup kupasini Istanbul’a getirdi ve taraftarlarla bulusturdu. Futbolseverler hem Premier Lig hem de FA Cup kupasiyla fotograf çektirme sansini yakaladi.

Manchester City’nin efsane futbolculari Shaun Wright-Phillips, Nedum Onuoha ve Joleon Lescott dev final öncesinde düzenlenen etkinlikte ziyaretçilerle bir araya geldi. Manchester City’nin bu sene müzesine götürdügü kupalari yakindan görmek isteyen binlerce yerli ve yabanci futbolsever, takimin efsane isimleriyle sohbet edip, fotograf çektirme firsatini yakaladi. Shaun Wright-Phillips, sahaya çikacak Manchester City kadrosu için, "Buradaki en önemli nokta kendileri olmalari. Tüm sezon boyunca da bize bunu defalarca gösterdi" dedi.

Daha önce Istanbul’a geldigini söyleyen Joleon Lescott da, "Bu çok büyük bir an. Hem ilk Sampiyonlar Ligi galibiyeti, hem de ayni sezon üç kupanin sahibi olmaktan bahsediyoruz. Kulübün ve futbolcularin adini sonsuza dek futbol tarihine yazmak için harika bir firsat" diye konustu.

Nedum Onuoha ise final hakkinda yaptigi açiklamada, "City bir süredir Avrupa’nin en iyi takimlarindan biri. Eger finalde bu kupayi da kazanirsa artik Avrupa’nin en iyi takimi oldugunu rahatlikla söyleyebilecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA