Luis Figo Açiklamasi 'Inter'in Sampiyon Olmasini Isterim'

Yenikapi’da düzenlenen Sampiyonlar Festivali’nde Sampiyonlar Ligi Efsaneleri Futbol Turnuvasi’nda forma giyen Portekizli eski futbolcu Luis Figo, finalde Inter’in sampiyon olmasini istedigini söyledi.

UEFA Sampiyonlar Ligi Finali kapsaminda Yenikapi’da düzenlenen Sampiyonlar Festivali’nde Sampiyonlar Ligi Efsaneleri Futbol Turnuvasi yapildi. Turnuvada kendi takiminin kaptanligini üstlenen Portekizli eski futbolcu Luis Figo, daha sonra basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Sampiyonlar Ligi Finali’nde gönlünün Inter’den yana oldugunu belirten Figo, “Burada oldugum için çok mutluyum. Tabii ki dünyanin en iyi kulüp müsabakalarinda yer almak bir onurdur. Favorim yok. Çünkü ben futbolu sahada göstermekten anlarim. Tabii ki o Inter’i çok isterim. Çünkü iki yil Inter’de oynadim. Umarim yarin güzel bir sonuç olur” ifadelerini kullandi.

“Galatasaray’in sampiyonlugunu tebrik ederim”

Süper Lig’de sezonu sampiyon tamamlayan Galatasaray’i tebrik eden Luis Figo, “Türkiye Ligi’ni sonuç olarak takip ediyorum. Galatasaray’in sampiyonlugunu tebrik ederim. Tabii ki arkadasim Jorge Jesus için mutluyum. Güzel bir sezon geçirdi. Bence ilk senesinde güzel bir is çikardi. Okan Buruk’u da tebrik ediyorum. Bence sampiyonlugu kazandigi için çok mutlu olmali. Siki çalismaya devam etmeli” diye konustu.

Kaynak: İHA