Kick-Boks Takiminin Sampiyon Sporcularini Agirladi

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Istanbul ve Sanliurfa’da düzenlenen Dünya Kupasi ve Türkiye Sampiyonasi müsabakalarinda önemli basarilar elde eden Yesilyurt Belediyesi Kick-Boks Takiminin sampiyon sporcularini agirladi.

Yesilyurt Belediyesi Kick-Boks Takimina verdigi desteklerden dolayi Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’a tesekkürlerini sunan takim antrenörü Yakup Yigit, Ocak ayinda Sanliurfa’da düzenlenen Türkiye Sampiyonasinda üç altin ve bir bronz madalya elde ettiklerini belirterek, “Ardindan Istanbul’da düzenlenen Dünya Kupasinda ise iki bronz madalya alarak turnuvalari basarili bir sekilde tamamladik. Deprem sürecinde hayata sporla tutunup önemli basarilar elde eden sporcularimizla gurur duyuyoruz, onlarin bu azmi ve gayreti her türlü takdirin üzerindedir. Takima her türlü destegi veren Belediye Baskanimiz Mehmet Çinar ile Kulüp Baskanimiz Oktay Özevren’e tesekkür ediyoruz” dedi.

Mardin’de düzenlenecek olan Türkiye Sampiyonasinda da ayni basariyi elde etmek istediklerini belirten Yigit, burada alacaklari puanlara göre Milli Takim formasi giyerek Malatya ve Yesilyurt’u basariyla temsil edeceklerini ifade etti.

Sampiyon sporculari agirlamaktan mutluluk duyduklarini söyleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ise Kick-Boks takimlarinin azim, gayret ve çabayla birlikte elde ettikleri basarilarin herkesi gururlandirdigini belirterek, “Kazanilan basarilarin yani sira sporcularimizin turnuvalarda gösterdikleri azim ve gayretleri, örnek bir takimin ortaya çikmasini saglarken, bu güzel tablo bizleri daha fazla sevindirmektedir” ifadelerine yer verdi.

Yesilyurt Belediyesi olarak sporcularin her zaman yaninda olduklarini ifade eden Çinar, “Onlarin hayatin her alaninda basarili olmasi için her türlü katkiyi sagliyoruz. Yurt içi ve yurt disinda düzenlenen çok sayida turnuvada kazandiklari basarilarla kendilerini kanitlayan, dünya üçüncülügü gibi önemli basarilarin sevincini bizlere yasatan sporcularimizla ne kadar gurur duysak azdir. Bizler bir yandan deprem yaralarini sarmaya çalisirken diger taraftan gençlerimizin hem egitim hayatlarinda hem de sosyal ve sportif hayatlarinda basarili olmalari için elimizden geleni yapiyoruz. Gençlerimizin gelecekte ilçemizi, sehrimizi ve ülkemizi daha güzel basarilarla temsil edeceklerine bizler inaniyoruz. Hepimizi gururlandiran bu basarilarda emegi olan herkesi cani gönülden tebrik ediyorum.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA