Kemer 2020 Futbol Kulübü Namaglup Sampiyon Oldu

Büyükler 2. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele eden ve Kemer’in gençlerinden olusan Kemer 2020 Futbol Kulübü, ligi namaglup sampiyon olarak tamamladi.

Kazim Gül Spor Tesisleri’nde ligdeki son maçina çikan Kemer 2020 Futbol Kulübü, sahasinda konuk ettigi Kas Belediye Spor Kulübü ile 1-1 berabere kalarak sampiyon oldu. Çekismeli ve fair play çerçevesinde geçen maçta konuk ekibin golünü 8. dakikada Özgür kaydederken, ev sahibi Kemer 2020 Futbol Kulübü’nün golünü ise 76. dakikada Yusuf Saglam kaydetti.

Maçta baska gol olmadi ve Kemer 2020 Futbol Kulübü ligde namaglup olarak sampiyon oldu. Maç sonunda kupa töreni düzenlendi.

Tören öncesinde sahaya inen Baskan Topaloglu, futbolculari ve teknik heyeti tebrik etti.

Düzenlenen törende, futbolcularin madalya ve kupasini Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu ile Belediye Meclis Üyesi Cumali Afsin verdi. Törende, Antalya Futbol Il Temsilcisi Baskani Ismail Sener, Antalya AFKS Bölge Baskani Sibel Bal da yer aldi.

"Çok emek verdiler ve sampiyonlugu hak ettiler"

Belediye Baskani Topaloglu, törende yaptigi konusmasinda, Kemer 2020 Futbol Kulübü’nün Kemer’in gençlerinden olusan bir takim oldugunu belirterek, “Sampiyon olan takimimizi ve teknik heyetimizi gönülden kutluyorum. Çok emek verdiler ve sampiyonlugu hak ettiler. Kemer Belediyesi olarak bu zamana kadar biz de elimizden gelen tüm destegi verdik. Gençlerimize imkan verildigi zaman neler yapilabilecegini bizlere göstermis oldu. Bundan sonraki hedeflerine de basariyla ulasacaklarina eminim. Kupayi Kemer’e getirdikleri için kendilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA