Kagithaneli Çocuklar Yazi Verimli Geçirecek

Kagithane Belediyesi tarafindan çocuklarin yaz tatillerini saglikli ve sosyal geçirmeleri adina uygulamaya konan Yaz Spor Okullarina kayitlar 6 Haziran 2023 Sali günü basliyor.

Kagithane Belediyesi bu yaz da çocuklara birbirinden farkli spor branslarinda yetkinlik kazandiracak. Uzman egitmenler esliginde yaz süresince 22 farkli bransta spor egitimlerinin verilecegi ilçede gelecegin sampiyonlarinin yetistirilmesi hedefleniyor. Yaz spor okullarinda 4-15 yas araligindaki çocuklara Modern ve Geleneksel Okçuluk, Satranç, Voleybol, Buz Pateni, Yüzme, Golf, Basketbol, Futbol, Hentbol, Tekvando, Karate, Güres, Masa Tenisi, Tenis, Badminton, Cimnastik, Futsal, Atletizm, Boks, Wushu ve Dart egitimleri verilecek. Engelli çocuklar da unutulmadi. Engelli çocuklar için de yüzme ve basketbol egitimleri hazirlandi.

Egitimler Belediye’nin Yahya Kemal ve Hamidiye’deki tesisleri ile Hürriyet’teki Hasan Cevahir Spor Merkezi’nde verilecek. Veliler çocuklari için basvurularini tesislere gelerek yaptirabilecekler.

Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin ’Sporcuhane’ projesi çerçevesinde bugüne kadar on binlerce çocuk ve gence ücretsiz sportif egitimler verdiklerini belirterek; ’’ Hem yeteneklerini kesfedecek, yeni beceriler kazanacak ve yeni arkadaslar edinecekler. Hayatin içinde daha disiplinel olmayi ögrenecekler. Zihinsel ve bedensel yönden daha saglikli gelisecekler. Her birini ileride sampiyon olarak görmeyi diliyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA