Izmir'de Çaycuma'yi Temsil Edecekler

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafindan Izmir’de düzenlenen 2023 Türkiye Veteranlar Voleybol Sampiyonasi’na ilçemizi temsilen Çaycuma Spor Olsun SK katildi.

Türkiye Voleybol Federasyonundan (TVF) yapilan açiklamaya göre, IZFAS fuarda 9-11 Haziran tarihlerinde düzenlenecek sampiyonaya ulusal düzeyde birçok takim katilacak. Çaycuma’yi 2022 yilinda Av. Bugra Yildiz, Özdem Akyüz, Murat Yilmaz, Bahar Aktas, Tahir Gebes ve Aziz Ertin tarafindan kurulan Çaycuma Spor Olsun SK temsil edecek. Hem Zonguldak’ta hem de ulusal düzeyde iddiali bir takim olduklarini belirterek amaçlarinin voleybol sporunu Çaycuma ve genelinde yayginlastirmak ve gelecek nesillere voleybol sevgisini asilamak oldugunu ifade eden Bugra Yilmaz, bu amaçla da önümüzdeki sezon gerek erkeklerde gerek de kizlarda altyapi çalismalarina baslayacaklarini belirtti.

Ögrencilerden ve ilçenin çesitli kurum ve kuruluslarinda görev yapan voleybola gönül vermis kisileri kaynastiran kadrosuyla ilçede ilk kez bir takimin TVF Bölgesel Lig’e katilim sagladiklarini, A takim seviyesinde de hedeflerinin 2 yil içerisinde Çaycuma’yi 2. Lig’de temsil eden iddiali ve kalici bir takim haline getirmek olduklarini sözlerine ekledi. Kulüp Baskani Av. Bugra Yildiz, "9-11 Haziran tarihleri arasinda Izmir’de yapilacak sampiyonaya Izmir’de bulunan tüm Çaycumali ve Zonguldakli hemserilerimizi destege bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA