Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Oyuncularim 10 Kisi Kalmalarina Ragmen Çok Istediler Ama Yetmedi'

Off Final müsabakasinda Pendikspor’a 2-1 maglup olarak Süper Lig’e çikma sansini kaybeden Bodrumspor’da Teknik Direktör Ismet Tasdemir, “Rüya gibi yasadigimiz bu ligi bitirdik. Buraya kadar gelen taraftarimizla aramizda çok güzel bag var, taraftarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasinda Pendikspor, Akhisar Stadyumu’nda Bodrumspor’u 2-1 maglup ederek, Süper Lig’e yükseldi. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, “Çok farkli hedeflerle yola çiktigimiz bu sezonda kendimizi ve sehrimizi en iyi sekilde temsil ettik, bize güvenenleri mahcup etmedik. Maçta sadece 5 dakikalik bir süre oyundan koptuk. Oyuncularim 10 kisi kalmalarina ragmen çok istediler ama yetmedi, eksik oynamamiza ragmen 4 pozisyon bulduk. Rüya gibi yasadigimiz bu ligi bitirdik. Buraya kadar gelen taraftarimizla aramizda çok güzel bag var, taraftarimiza tesekkür ediyorum. Karsiliginda keske onlara Süper Lig sevinci yasatsaydik” dedi.

Soru üzerine hakemin yönetimini begenmedigini vurgulayan Tasdemir, Play-Off maçlarina Süper Lig yerine 1. Lig hakemlerinin atanmasinin daha dogru olacagini vurguladi. Takiminin yorgun oldugunu da ekleyen Tasdemir, ancak hiçbir bahanenin arkasina siginamayacaklarini sözlerine ekledi.

Yeni sezon için takimda kalip kalmayacagi yönündeki soruyu da yanitlayan Tasdemir, kulübüyle görüsmeden farkli bir takimla görüsmeyecegini söyledi.

Kaynak: İHA