Hafta Sonu Heyecan Doruga Çikacak Açiklamasi Avrupa'nin En Iyileri Sakarya'da Firtina Estirecek

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipligi yaptigi Sakarya Bike Fest’in kapanisi olacak 10-11 Haziran BMX Avrupa Kupasi’nda sampiyon yarisçilar Ayçiçegi Bisiklet Vadisi’nde firtina estirecek.

Sakarya’da heyecan dolu kupalarin sonuncusu ve en keyiflilerinden bir tanesi yarin sabah start alacak. Büyüksehir Belediyesi, Sakarya Bike Fest çerçevesinde cross, pist yarisi olan BMX Racing World Cup’tan sonra bu kez BMX Europan Cup’a ev sahipligi yapiyor. MTB dag bisikleti Tour Of yol bisikletinden sonra dünyanin en heyecanli yarisi BMX World Cup’ta Sakarya’da gerçeklestirildi.

Festivalin son yarisi olan BMX Europan Cup ise saatler sonra start alacak.

Avrupa’nin en kapsamli bisiklet tesisi Ayçiçegi Bisiklet Vadisi’ndeki pist alaninda heyecan yeniden doruga çikacak. Hafta sonu için plan yapan sporseverler, Türkiye ve dünya genelinden bisikletseverlerin yakindan takip edecegi ve 110 ülkeden canli yayinlanacak olan Sakarya etabi, Cumartesi ve pazar günü 2 round halinde 09.00’da start alacak ve 17.00’da sona erecek. 11 ve 12 Ekim’de Portekiz’de sona erecek olan kupanin 9. ve 10. etabinda 149 yildiz sporcu mücadele edecek. Avrupa yildizlarinin yarisacagi nefes kesen etaplara 26 ülkeden katilim saglanacak. Tribünlerin ve tüm alanlarin hazirlandigi vadide bugün antrenman turlari yapildi.

Kaynak: İHA