Gaziantep FK'nin Yeni Baskani Memik Yilmaz Oldu

Gaziantep Futbol Kulübü Olagan Seçimli Genel Kurulu’nda yeni baskan Memik Yilmaz seçildi. Tek liste ile girilen seçimde baskan seçilen Memik Yilmaz, genel kurulun ardindan yaptigi açiklamada, "Yeni sezonunun ilk adimini bugün resmen atiyoruz. Bu sehre güzel seyler yasatmak için mücadele edecegimizden süpheniz olmasin" dedi.

Kahramanmaras merkezli 6 Subat’ta meydana gelen iki büyük depremin ardindan haklari sakli olmak kaydiyla Spor Toto Süper Lig’den çekilen Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni sezon öncesi seçimli olagan genel kurul yapildi. Gaziantep FK Tesisleri’nde tek liste ile girilen Gazisehir Gaziantep Futbol Kulübü Dernegi seçimli genel kurulunda baskanliga Memik Yilmaz seçildi.

“Yeni sezonunun ilk adimini bugün resmen atiyoruz”

Gaziantep FK Baskani Memik Yilmaz, genel kurulun ardindan yaptigi açiklamada, “Konusmama baslamadan önce 6 Subat 2023 tarihinde yasanan deprem sonrasi ligden çekilmek zorunda kaldik. Keske deprem olmasaydi. Ben depremde hayatini kaybeden tüm vatandaslarimizi bir kez daha sevgi ve saygiyla aniyorum. Mekanlari cennet olsun. Gaziantep futbolunda yaklasik 15 yildir yöneticilik görevleriyle her zaman kulüplerimize görevimiz ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini vermeye çalisan bir kardesiniz olarak sizlerle burada bir arada olmaktan dolayi çok mutluyum. 2023-2024 sezonunun ilk adimini bugün resmen atiyoruz. Önümüzde uzun ve zorlu bir yol oldugunun farkindayiz ancak Gaziantep sehri tarih boyunca el ele verdiginde sartlar ne olursa olsun her zaman basariya ulasmayi basarmistir. Simdi de geçmiste oldugu gibi tüm Gaziantepliler olarak kirmizi-siyah renklerimize sahip çikarak bu zorlu yolculukta yanimizda olmasini temenni ediyoruz. Bizler her zamankinden daha dirençli, daha motive, daha inançli ve daha umutluyuz” ifadelerini kullandi.

“Bu sehre güzel seyler yasatmak için mücadele edecegimizden süpheniz olmasin"

Yeni sezonda gurur duyulacak bir takim kurmak istediklerini dile getiren Memik Yilmaz, “Hep birlikte el ele verdigimiz takdirde iyi bir takim olmayi, bu sehre yakisir, bu sehre daha güzel seyler yasatmak için mücadele edecegimizden kaygi ve süpheniz olmasin" diye konustu.



Yönetim listesi belli oldu

Memik Yilmaz baskanligindaki Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu listesinde; Ismet Özcan, Ömer Çakmak, Serhat Tümer, Ibrahim Dicle, Abdullah Acar, Ali Fuat Ceyhun, Hayri Aytaç, Fevzi Uslu, Seçil Kömürcü, Ugur Sireci, Idris Kalkan, Halil Demir, Mustafa Kemal Günes, Ugur Tosun, Güney Dagdeviren, Gökhan Karakayali, Ilhan Kilinç, Mustafa Kara, Bülent Ingeç, Mustafa Kemal Serbetçi, Ali Kumru, Fatih Konuk, Orhan Yilmaz, Memik Yilmaz, Mehmet Firat Dicle, Saliha Kübra Kabaali, Tevfik Gögüs, Irfan Karakuzulu ve Abdulkadir Gözegir yer aldi.

Kaynak: İHA