Bandirma Spor Kulübü, Yeni Tesislerinin Tanitimini Yapti

Bandirma Spor Kulübü, Bandirma Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nde bulunan tesislerinde yapimi devam eden yeni tesislerini yerel ve ulusal basina tanitti.

Bandirma Spor Kulübü Basin Sözcüsü Erol Rüzgar tarafindan yapimi devam eden tesisler hakkinda basin mensuplarina bilgi verildi.

Rüzgar, "Tüm finansali Bandirma Spor Kulübü Baskani Onur Göçmez’in kendi kaynaklariyla Bandirma Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nde bulunan idman sahasinin bulundugu bölgede lokal, sosyal tesis ve idari binanin yapim çalismalari devam etmektedir. Tesisleri 15 Temmuz’da hizmete almaya planliyoruz. Bandirmaspor olarak sportif basari yakalamanin yani sira her platformda vurguladigimiz tesislesmeye büyük önem veriyoruz. Bandirmaspor’un tesisleri bizim vitrinimiz. Yerli, yabanci futbolcular için, teknik ekip için ve aileleri için tesisler büyük önem tasiyor. 283 metrekare, çelik yapi olarak tasarlanan inBordo sosyal tesislerimizde takimimiz ve aileleri hem dinlenebilecek hem de eglenceli vakit geçirebilecekler. Bu alanda bilardo masalari, langirt, satranç, konsol oyunu bölümleri dizayn edildi.

Bandirma Belediye Baskanimiz Av. Tolga Tosun’un destegi ile Sanayi Tesislerimizde yer alan mevcut sportif binanin yenilenme çalismasi baslatilmistir. Yapilan bu çalismalar çerçevesinde, saglik ocagi iç dizayni mevcut olan buz havuzunun restorasyonu, geçici dinlenme odalarinin yapilmasi, iç tesrifatlarinin alinmasi, kulüp doktoru odasinin olusturulmasi, özel görüsme odasinin yapimi (psikolog ve diyetisyen ekiplerinin kullanabilecegi sekilde ), tüm duvar ve zeminin restorasyonu, yardimci antrenörler için genis çalisma odasi, sportif direktör odasinin yenilenmesi, internet telefon altyapisinin gelistirilmesi islemleri yapilmaktadir. Yine Edincik Bandirmaspor Akademi tesisinin boya badanasi ve teras katinin düzenlenmesi Bandirma Belediyemiz tarafindan yapilacak" dedi.

Kaynak: İHA