Amatör Sporculara Malzeme Destegi

Geçtigimiz ay 138 amatör spor kulübüne nakdi yardim yapan Gençlik ve Spor Bakanligi, bu kez de malzeme desteginde bulundu. Spor kulüplerine nakdi ve ayni yardimlar adeta can suyu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanligi (GSB) tarafindan Erzurum’da 134 amatör spor kulübüne nakdi destegin ardindan bu kez de ayni yardim yapildi. Geçtigimiz ay para yardimi ile amatör spor kulüplerine nefes aldiran GSB, bu kez de spor malzemesi destegi ile amatör spor kulüplerinin yüzünü güldürdü. Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk ile Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, amatör spor kulüplere ayni yardim kolilerini yapilan törenle teslim etti.

“Hedefimiz Türk Sporuna Hizmet Etmek”

Kayakla atlamada Türkiye’nin yüz aki olan ve alp disiplininde de ülkemizin önde gelen spor kulüplerinden biri olan Aras Elektrik Dagitim Spor Kulübü Asbaskani Mithat Yurt, amatör sporun yaninda olan Gençlik ve Spor Bakanligi’na tesekkür etti. Ayni yardim dagitim töreninde Aras Elektrik Dagitim Spor Kulübü adina spor malzemelerini alan Yurt, “Kiler Grubu ve Aras Elektrik Dagitim A.S Genel Müdürümüz Fikret Akbas zaten kulübümüzün en büyük maddi manevi destekçileri. Kendilerine çok tesekkür ediyoruz. GSB’nin amatör spor kulüplerine destegi de bizleri son derece mutlu etmistir. Hepimizin hedefi ve amaci Türk sporuna ey iyi sekilde hizmet etmektir. Bunun için çalisiyoruz. Bir kez daha bize destek olan herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

“Spora ve sporcuya destegimiz sürecek”

Öz Dogaspor Kulübü Baskani Hüseyin Öz, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin Mayis ayinda yaptigi nakdi yardimin yani sira simdi yapilan ayni yardimlarin kendilerine rahat bir nefes aldirdigini ve can suyu oldugunu söyledi.

Öz, “Bu anlamda Gençlik ve Spor Bakanligimiza ve yereldeki temsilcisi Gençlik ve Spor Im Müdürlügümüze tesekkür ediyoruz” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk ile Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi de, ayni yardim töreninde yaptiklari açiklamada, yardim almaya hak kazanan 134 spor kulübüne dagitilan spor malzemelerinin hayirli olmasi temennisinde bulunarak, tüm kulüplere basari dileklerini ilettiler.

Sube Müdürleri Memduh Ceyhan, Köksal Kaçmaz, Hakan Kaya, Sicim Lisans Sefi Murat Erden, Sporcu Kamp Egitim Merkezi Müdürü Selami Kizilkaya, Erzurum Spor Salonu Tesis Amirleri Mehmet Erdem ile Çagatay Kasil de, ayni yardim dagitim töreninde hazir bulundu. Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, özverili çalismalarindan ötürü Sicil Lisans Sube Müdürü Hakan Kaya, Sicil Lisans Sefi Murat Erden, birim çalisanlari Hüseyin Polat, Ramis Baskaya, Ahmet Faruk Turan ile Miraç Kalaycioglu’na tesekkür etti.

Kaynak: İHA