Zonguldak Voleybol Kulübü Milli Voleybolcu Kadir Cin'i Agirladi

Zonguldak Voleybol Spor Kulübü, milli voleybolcu Kadir Cin’i agirladi.

Yasamboyu Spor Büyükler Voleybol Sampiyonasi’nda Çaycumaspor ile karsilasan Zonguldak Voleybol Spor Erkek Voleybol Takimi’nin formasini giyen Kadir Cin, Zonguldak’in voleybolda potansiyeli oldugunu, gelecek vadeden genç ve yetenekli arkadaslarina örnek olmak için onlarla birlikte mücadele etmekten büyük bir mutluluk duydugunu söyledi.

Zonguldak E.Demir’de voleybola baslayan, ardindan Türkiye Efeler Voleybol Ligi’nin önde gelen ekiplerinden Arkas, Istanbul Büyüksehir Belediyespor, Ziraat Bankasi gibi kulüplerinde oynayan ve sampiyonluk yasayan Kadir Cin, birçok kez de milli formayi giydi.

Milli voleybolcu Kadir Cin, voleybol liglerinin sona ermesi nedeniyle geldigi Zonguldak’ta Zonguldak Voleybol Spor Kulübü’nün formasini giydi ve genç voleybolcularla birlikte mücadele etti. Kadir Cin, “Bir Zonguldakli olarak Zonguldak’tan yetismis bir voleybolcu olarak yine Zonguldak’ta genç arkadaslarimla birlikte ayni formayi giymekten büyük mutluluk duydum. Üst liglerde çok basarili sezonlar geçiren milli voleybolcumuz, simdi Zonguldak voleyboluna hizmet veren Cahit Özçelik agabey ile ayni file önünde oynamaktan da onur duydum. Efeler Voleybol gibi üst liglerde mücadele eden Zonguldakli voleybolcu sayisi çok az. Zonguldakli bir voleybolcu olarak bu durum beni üzüyor. Özellikle Erkekler Voleybolda Zonguldak’in potansiyeli yüksek. Çok yetenekli arkadaslarimiz var. Onlarla birlikte file önünde birlikte mücadele etmekten büyük bir mutluluk duydum. Böylesine genç yeteneklerin önünü açmak, Zonguldak’tan Türk Voleyboluna kazandirmak gerekiyor. Zonguldak’ta özellikle antrenman salonlarinin sayisinin yetersiz oldugunu biliyorum. Devlet büyüklerimizden Zonguldak’a yeni salonlar kazandirmalarini istiyorum. Zonguldak’tan voleybol takimlarinin üst liglerde kenti temsil etmesini çok isterim. Kaldi ki Zonguldak’ta bu potansiyel var. 20 yili askin süredir Türk voleyboluna hizmet eden bir kisi olarak elimden gelen destegi ve katkiyi verecegim” dedi.

Zonguldak Voleybol Spor Kulübü Baskani Mustafa Gonca da, “Milli voleybolcumuz, gururumuz Kadir Cin’i agirlamaktan ve takimimizin formasini giymesinden büyük bir mutluluk duyduk. Hedefimiz ve amacimiz Zonguldak’i Türk voleybolunda basariyla temsil etmis, milli takim formasini giymis Kadir Cin’in genç voleybolcularimiza örnek olmasini saglamakti. Verdigi katki ve destek için kendisine çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA