Taksim Meydani'na Getirilen Dev UEFA Sampiyonlar Ligi Kupasi Maketine Yogun Ilgi

UEFA Sampiyonlar Ligi Finali öncesinde kupanin maketi Taksim Meydani’na yerlestirildi. Dev kupayi gören vatandaslar ve turistler, kupaya yogun ilgi gösterirdi ve hatira fotografi çektirdi.

UEFA Sampiyonlar Ligi final karsilasmasi, 10 Haziran Cumartesi saat 22.00’de Ingiliz ekibi Manchester City ile Italyan temsilcisi Inter arasinda oynanacak. Atatürk Olimpiyat Stadi’nda gerçeklesecek büyük final öncesinde Taksim Meydani’na dev Sampiyonlar Ligi kupasi yerlestirildi. Taksim Meydani’na gelen vatandaslar ve turistler, kurulan dev Sampiyonlar Ligi kupasi maketine yogun ilgi gösterirken, hatira fotografi çektirmeyi de ihmal etmedi.

"Keske finali Fenerbahçe oynasaydi"

Fenerbahçe taraftari olan Dogan Akdemir ise kupa ile ilgili yaptigi açiklamada, "Kupayi çok güzel buldum. Keske bizim olsaydi. Tatildeyim, bu maç için geldim. Sampiyonlar Ligi’nin burada olmasi beni ayri mutlu ediyor ve gurur duyuyorum. Keske Fenerbahçe oynasaydi" seklinde konustu.



"Taksim Meydan’ina çok yakismis"

UEFA Sampiyonlar Ligi kupasi maketini görmek için arkadaslariyla birlikte Taksim Meydani’na gelen Ege Çinar, "Sampiyonlar Ligi kupasi çok kalabalik olan Taksim Meydan’ina çok yakismis. Sampiyonlar Ligi’ni çok güzel temsil etmis. Biz genç oldugumuz için böyle bir organizasyon ilk defa görüyoruz. O yüzden bizim için de degerli" ifadelerini kullandi.

"Türkiye’de yapilacak o yüzden biz de çok mutluyuz"

Organizasyonla ilgili çok fazla bir bilgisi olmadigini ama Türkiye’de yapilacagi için çok mutlu oldugunu belirten Aygül Yilmaz, "Valla aslinda çok fazla bir bilgim yok bu konuyla ilgili ama görüntü çok güzel. Türkiye’de yapilacak o yüzden biz de çok mutluyuz. Insallah ülkemiz için de güzel seyler olur" dedi.

Kaynak: İHA