Spor Bakani Osman Askin Bak'tan Özel Sporcular Için Tebrik Mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Fransa’da düzenlenen 2023 VIRTUS Global Oyunlari’nda atletizm bransinda bir gümüs ve bir bronz olmak üzere iki madalya kazanan Fatma Damla Altin ile yüzme bransinda gümüs madalya elde eden Seçil Açikgöz için tebrik mesaji yayimladi.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Fransa’da düzenlenen 2023 VIRTUS Global Oyunlari’nda atletizm bransinda bir gümüs ve bir bronz olmak üzere iki madalya kazanan Fatma Damla Altin ile yüzme bransinda gümüs madalya elde eden Seçil Açikgöz’ü yayimladigi mesajla tebrik etti. Bakan Dr. Osman Askin Bak, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Fransa’nin Vichy kentinde devam eden 2023 VIRTUS Global Oyunlari’nda atletizm bransinda heptathlon stilinde ikinci olarak gümüs madalya kazanan, 400 metre Engel Kosuda da üçüncü olarak bronz madalya elde eden Fatma Damla Altin ile yüzme bransinda 200 metre kelebek stilinde gümüs madalyanin sahibi olan Seçil Açikgöz’ü tebrik ediyorum. Elde edilen basarilarda emegi geçenlere ülkem ve sahsim adina tesekkür ediyorum. Özel sporcularimizin basarilarinin devamini diliyorum.”

Kaynak: İHA