Sivasspor Kulübü'nden Çalimbay'a Yesil Isik Açiklamasi 'Yeniden Görmek Isteriz'

DG Sivasspor Kulübü, önümüzdeki günlerde yapilacak olan olagan genel kurulun ardindan olusacak yeni yönetimin, kulüple yollarini ayirdigini açiklayan Teknik Direktör Riza Çalimbay’i yeniden takimin basinda görmek isteyecegini duyurdu.

Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay, sözlesmesinin sona ermesinin ardindan yaptigi açiklamasinda kirmizi-beyazlilarla yola devam etmeyecegini duyurmustu. Sivasspor Kulübü de Çalimbay hakkinda bir açiklama yapti. Yapilan açiklamada su ifadeler kullanildi:

"Riza Çalimbay, Sivasspor ailesi için çok degerli bir isimdir. Çalimbay, görev süresi boyunca takimimiza büyük katkilar saglamis, kulübümüzü Spor Toto Süper Lig’de ve Avrupa arenasinda basaridan basariya tasimis ve taraftarlarimiza unutulmaz anlar yasatmistir. Çalimbay, geçtigimiz sezon Ziraat Türkiye Kupasi’ni da kazanarak bu basarilarini taçlandirmistir.

Sayin Çalimbay’in düzenledigi basin toplantisinda, ’Güzel bir sekilde buradan ayriliyoruz. Burasi benim memleketim, tekrar geri dönmek üzere ayriliyorum’ sözleri Sivasspor’a olan sevgisini, memleketine olan bagligini göstermektedir. Olagan genel kurulumuzun ardindan olusacak yeni yönetim kurulunun yeniden Çalimbay’i takimin basinda görmek isteyeceginden hiç kuskumuz yoktur. Çalimbay, memleketine olan bagliligi ile bugün almis oldugu karari yeniden gözden geçirecektir.

Riza Çalimbay’in karari ne olursa olsun saygiyla karsiliyoruz. Sivasspor camiasi olarak kendisine bugüne kadar verdigi emekler için tesekkür ediyor ve gelecekteki yasaminda mutluluklar ve basari diliyoruz. Sivasspor Yönetim Kurulu."

Kaynak: İHA