Pendikspor Takimindan Basin Toplantisinda Sulu Kutlama

Off Final müsabakasinda Bodrumspor’u 2-1 maglup ederek, Süper Lig’e yükselen Pendikspor’da teknik direktör Osman Özküylü, “Biz oyuncularimizla beraber bize verilen imkanlari en iyi sekilde kullanarak bu takimi bugün Süper Lig’e çikarma mutlulugunu yasiyoruz. Çok mutluyum, gururluyum” dedi. Basin toplantisinin yapildigi salona aniden su siseleriyle giren Pendiksporlu futbolcular, Özköylü’yü islatarak kutlamalarini burada da sürdürdü.

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasinda Pendikspor, Akhisar Stadyumu’nda Bodrumspor’u 2-1 maglup ederek, Süper Lig’e yükseldi. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Çok mutluyuz, gerçekten gururluyuz. Tarihimizde ilk defa oynadigimiz bu ligde üçüncü takim olarak Süper Lig’e çiktik. Pendikspor tarihine bir altin sayfa daha açildi. Geçen sene bu zamanlar 2. Lig’den 1. Lig’e yükselmenin mutlulugunu yasarken bugün ayni mutlulugu Süper Lig’e çikarak yasadik. Bu gerçekten çok önemli bir basari. 2 senede bu takim, buraya nasil çikti, bu basari nasil elde edildi? Bunun hakikaten anlatmak lazim. Örneklendirmek lazim. Türkiye’de bu tür örneklere çok ihtiyaç oldugunu düsünüyorum. Türk futbolunun ekonomik anlamda kaosa gittigi dönemlerde böyle yatirimcilarin kulüpleri alarak dogru bir sekilde dogru planlamalarla takimlarini basariya ulastirmasi hem Türk futboluna büyük katki oluyor. Hem bu isin içindeki emekçiler olarak bizler adina büyük bir sans oluyor. Çünkü her istedigimizin elimizin altinda oldugu imkanlarimizin 4 kat oldugu bir kulüpte çalisma imkani bulduk. Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin’e, kulüp baskani Mahmut Türkoglu ve ekibine tesekkür ediyorum. Onlar bize çok büyük bir imkan sundular. Biz oyuncularimizla beraber bize verilen imkanlari en iyi sekilde kullanarak bu takimi bugün Süper Lig’e çikarma mutlulugunu yasiyoruz. Çok mutluyum, gururluyum. Iki senede Süper Lig’e çikan çok fazla takim oldugunu düsünmüyorum. Futbol tarihinde böyle bir basariyi elde etmek de bizim adimiza ayrica bir gurur. Bunun için oyuncularima gerçekten çok tesekkür ediyorum" dedi.

Basin toplantisinin sona ermesiyle toplanti odasina aniden giren Pendiksporlu futbolcular, Osman Özköylü’yü islatarak, Süper Lig’e çikmanin coskusunu burada da devam ettirdi.

Kaynak: İHA