Manchester City Taraftarlari Istanbul'a Geldi

Istanbul’da 10 Haziran’da Atatürk Olimpiyat Stadi’nda oynanacak olan UEFA Sampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar, Türkiye’ye gelmeye basladi.

UEFA Sampiyonlar Ligi Finali Ingiliz ekibi Manchester City ile Italyan temsilcisi Inter arasinda Atatürk Olimpiyat Stadi’nda 10 Haziran’da oynanacak. Karsilasmaya sayili günler kala futbolseverler de Istanbul’a akin etmeye basladi.

Istanbul Havalimani’na gelen bir grup Ingiliz taraftar, dev finalle ilgili duygularini paylasti. Manchester Cityli taraftar, “Ilk kendi kendi takimimi Sampiyonlar Ligi Finali’nde izleyecegim. Bu maçi izlemek için Brezilya’dan geldim ve bu yüzden çok heyecanliyim. Harika ve zorlu bir maç olacak ama bence Manchester City sampiyon olacak ve Manchester City tarih yazdiginda burada olmak istiyorum” dedi.

Diger bir Ingiliz taraftar ise, “Çok heyecanliyim. Gerçekten maçi dört gözle bekliyorum. Istanbul harika bir sehir. Umarim sonuç Manchester City’nin lehine olur. Persembe ve Cuma günleri en iyi sekilde degerlendirecegim, Istanbul’un neler sunabilecegini görecegim ve ardindan Cumartesi günü umarim City için iyi bir sonuç olur” ifadelerini kullandi. Cityli baska bir taraftar grubu da, “Manchester City’ye destegimizi göstermek için buradayiz. Haydi Manchester City. Istanbul biz buradayiz. Dürüst olmak gerekirse, harika olacak. Haydi Manchester City” ifadelerini kullanarak, Manchester City takim kaptani Ilkay Gündogan’a basarilar dilediler" dediler.

Kaynak: İHA