Getir'in Su Markasi Kuzeyden Spora Desteklerini Sürdürüyor

Getir’in su markasi Kuzeyden, voleybol ve basketbol branslarindaki milli takim seviyesindeki sponsorluklari ile spora destegini sürdürüyor.

Market ürünleri teslimat sektöründe Avrupa’nin ilk decacorn’u Getir’in su markasi Kuzeyden, toplumsal gelisime destek olmak adina spora ve sporcuya olan destegini sürdürüyor. 2018 yilindan bu yana Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu’na resmi su sponsoru olarak destek verirken ayni zamanda Türkiye Basketbol ve Voleybol Milli Takimlari’nin da resmi su sponsorlugunu üstleniyor. Basketbolda erkeklerde Ümit (U20), Genç (U19, U18), Yildiz’a (U16, U15) ve kadinlarda Ümit (U20), Genç (U18) ve Yildiz kategorileri (U16, U15); voleybolda da alt yas gruplarina sponsor olarak destegini sürüyor.

Gelisim çagindaki çocuklarin yer aldigi spor okullarina da Kuzeyden destegi verildi.

Milli sporcularin hayata geçirdigi ’Cedi Osman Academy’, ’Güler Legacy’, ’Bahar Toksoy Guidetti Academy’, Özge Kirdar ile ’Sosyal Ben Voleybol Takimi’ ve Birkan Batuk ile ’Sosyal Ben Basketbol Takimi’ bu okullar arasinda yer aliyor.

Odaginda toplum için saglik ve sürdürülebilirlik var

Kuzeyden, agaç varliginin su kaynaklari açisindan öneminin farkindaligiyla ’50 bin fidan ile 5 orman’ projesiyle son yillarda Türkiye’deki yanginlardan etkilenen Balikesir, Çanakkale, Hatay, Izmir ve Mugla’nin agaçlandirilmasina katki sagladi. Sirket ayrica, dogal su kaynaklarinin kalitesinin yükseltilmesine yönelik olarak plastik atiklarin azaltilmasinin tasidigi önemi gündemine alarak, ambalajlamaya yaptigi yatirimlarla sadece bir yilda yaklasik 50 ton plastik kullanimini engelledi.

Kaynak: İHA