Gercüs'te Galatasaray Bayragi Ilçeye Sigmadi, Tepeye Asildi

Batman’in Gercüs ilçesinde Galatasaray taraftarlari, sampiyonluk kutlamalari kapsaminda hazirladiklari 30 metre uzunlugunda, 15 metre genisliginde 450 metrekare dev Galatasaray bayragini ilçenin en yüksek yerine asti.

Spor Toto Süper Lig’de sezonu sampiyon tamamlayan Galatasaray’da taraftarlar kutlamalara devam ediyor. Sari-kirmizi taraftarlar, Türkiye ve dünyanin dört bir yaninda farkli etkinlikler ve bayraklarini asarak kutladi. Batman’in Gercüs ilçesi de kutlama yapilan adreslerden biriydi. Bir grup Galatasaray taraftari, hazirladiklari 450 metrekarelik bayrakla kutladi. Taraftarlar, ilçede bayragi asacaklari yer bulmayinca dev bayragi ilçenin en yüksek bölgesi olan bayrak tepesine asti.

Galatasarayli taraftarlardan Süleyman Öner, dev bayragi ilçede asacaklari yer bulmadiklari için getirdikleri tepeye astiklarini söyledi.

Mevkiinin adi eskiden ’Lata kuler’ oldugunu belirten Öner, "Galatasaray sampiyonluklarinda bayragi buraya astigimizdan dolayi buranin adi da artik ’Bayrak tepesi’ olarak biliniyor. Bayrak 30 metre uzunlugunda, 15 metre genisliginde 450 metre karedir. Bayragi da su sekilde temin ettik. Ilçede bulunan Galatasaray taraftarlari olarak bir araya geldik. Para toplayarak bu bayragi aldik. Buradan hem baskani hem de futbolcu arkadaslari tebrik ediyorum" dedi.

Galatasarayli taraftarlardan Murat Sahin ise, ilçenin küçük, bayraklarinin büyük oldugunu dile getirdi. Bayragin ilçeye sigmadigi için tepeye getirdiklerini kaydeden Sahin, "Bu tepenin ismi, cimbomun o kadar sampiyonluklari oldu ki, buranin ismi bile degistirilerek ’Bayrak tepesi’ oldu. Bu bayrakta emegi geçen bütün arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Galatasaray yönetimini ve futbolcularini tebrik eder, daha büyük bir bayrak onlardan talep ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA