Faruk Yigit Yalovaspor,'Un Yeni Teknik Direktörü Oldu

Yalova Süper Amatör Lig ekiplerinden Yalovaspor’da teknik direktörlük koltuguna eski milli futbolcu Faruk Yigit getirildi.

Yalovaspor ve Yalova Belediyespor’un birlesmesinin ardindan takimin basina teknik direktörü olarak Faruk Yigit getirildi.

Eski Yalovasporlu, geçmisinde Fenerbahçe, Kocaeli gibi takimlarda forma giyen Faruk Yigit, Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk ve Yalova Belediyespor Baskani Ismail Kaya’nin da hazir bulundugu yeni takimiyla sözlesmesini imzaladi.

Imza töreni sonrasi açiklama yapan Baskan Tutuk, “Sehrimizin en önemli markalarindan biri olan Yalovaspor’a Yalova Belediyesi olarak sahip çiktik ve Yalova Belediyespor bünyesine aldik. Alinan bu kararin ardindan Belediyespor yöneticilerimiz çalismalarina en kisa sürede basladi.

Ilk olarak Yalovaspor’da basarilara imza atmis, milli formaya kadar yükselmis Faruk Yigit hocamizla anlastik. Ben kendisinin Yalova’yi ve Yalovaspor’u iyi bildigi için basarili olacagina cani gönülden inaniyorum” dedi.

Yalovaspor’a bir vefa borcu oldugunu söyleyen Yigit, “Yalova’nin ve Yalovaspor’un benim gönlümde ayri bir yeri var. Yalovaspor’a simdi vefa borcumuzu ödemeye geldim. Sagolsun Mustafa Baskan ve Ismail Baskan bizi bu göreve layik gördüler. Bizde en kisa sürede çalismalarimiza baslayip Yalovaspor’u hak ettigi konuma getirecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA