Denizli OSB Futbol Süper Liginde Sampiyon Belli Oldu

Kurumsal profesyonelligi sportif performansla bulusturan ve sirketlerin yesil sahadaki bulusma adresi olan Denizli Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlügü Ligi’nde Futbol Süper Lig finali ve ödül töreni yapildi.



Rekabetçi ancak dostlugu ön planda tutan, futbol coskusunun hali sahalara tasindigi Denizli OSB Ligi katilimcilarina profesyonel bir atmosfer sunuyor. Hedefi, katilimci sirketlerin ister oyuncu, ister seyirci olsun tüm çalisanlarinin eglenceli vakit geçirmesini saglamak olan Denizli OSB Ligi böylece çalisanlarin kurumlarina olan bagliliklarini pekistirme olanagi sagliyor. Uzun ve zorlu geçen bir sezonun ardindan tekstil takimlari final müsabakasinda karsi karsiya geldiler. Iki takiminda potansiyellerini etkili kullanabilmek için maça temkinli basladilar. Futbol seyir zevkinin çokça oldugu müsabakada buldugu gol porsiyonlarini degerlendirerek kupayi kaldiran takim Gökhan Tekstil Takimi oldu. 12 takim ve 168 sporcunun mücadele ettigi turnuvada her takim en az 11 maç yapti. Toplam lig maçlarinda 66 müsabaka final play off ve play aut maçlari ise 6 maç yapildi. Süper lig bu yapilan 72 maç ile turnuva tamamlanmis oldu. Turnuva boyunca toplam 588 gol atildi.

Grup birincisi Gamateks Tekstil

Uzun ve zorlu gecen maratonunun ardindan rakiplerine üstünlük saglayarak grupta 1. olmayi basaran Gamateks Tekstil ilk finalist olarak çikti. Yapilan play off maçlarinin ardindan iki galibiyet alarak zoru basarmis olan ve ikinci finalist olarak adini yazdiran takim Gökhan Tekstil oldu. Yari finalde penalti atislari ile kaybeden takim Tan Tekstil takimi ise turnuvayi üçüncü olarak tamamladi. Final yolunda ilk bes takim içine giren Görenler Etiket ve OSB Müdürlügü takimlari oldu. Süper lige veda eden takimlar Durtas Tekstil, Ugurlu Oto Cam ve Uspar Tekstil oldu. Gelecek sezon süper lig 15 takim ile oynanacak.

Ödül töreni

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi Denizli subesi yönetimdeki final müsabakasinin hakemleri A Klasman Hakemi Murat Can Ilgaz/B klasman Hakemi Ibrahim Ethem Potuk /Bölgesel Klasman Hakemi Cihan Yurdagül hakem üçlüsüne plaketleri takdim edildi. Turnuva boyunca toplam sadece 4 sari kart gören turnuvanin en çentilmen takimi OSB Müdürlügü takimi oldu. OSB Müdürlügü takimi kupasini Honaz Ilçe Milli Egitim Müdürü Osman Duran’in elinden aldi.

"Bu sezonda çekismeli ama centilmenligin ön planda oldugu bir turnuva gerçeklestirdik"

Spor Komite Baskani ve Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Tas, “Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulumuzun bize verdigi büyük destekle birlikte bölgemizde her türlü sportif ve sosyal etkinlikleri gerçeklestiriyoruz. Bu zamana kadar gerçeklestirilen spor etkinliklerine hep ilgiyle takip edilmistir. Böylesine önemli bir organizasyonda tekrar bir araya gelmekten dolayi büyük bir mutluluk duydugumuzu ifade etmek isterim. Bu süreçte tabii ki yapilan her bir is ayri ayri çok degerli oldugunu biliyoruz. Bu sezonda çekismeli ama centilmenligin ön planda oldugu bir turnuva gerçeklestirdik. Is stresinden uzaklasip üyelerimize spor yaptirmanin olmasi gerektigini düsünüyor ve biz de çalismalarimizi bu yönde agirlik vererek sürdürüyoruz. Tüm takimlarimizi turnuva boyanca birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak hareket ettikleri için turnuvaya katilan sirketleri özverili çabalarini taktir ediyorum. Turnuvamiz boyunca desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA