Çiftlikköy'ün Sultanlarindan Iç Transferde 2 Imza

2023-2024 sezonunda yeniden Türkiye Kadinlar 1.Ligi’ne yükselme hedefiyle geçtigimiz hafta Antrenör Kurtulus Kantar Turhan’la anlasma saglayan Çiftlikköy Belediyespor Kadin Voleybol Takimi’nda iç transferde de hareketlilik yasaniyor. Yeni sezon için transfer çalismalarina iç transflerle baslayan Çiftlikköy’ün Sultanlarinda, Pasör Nihal Çaliskan ve geçtigimiz sezonun ikinci yarisini kiralik olarak geçiren Ortaoyuncu Doga Kayar’la sözlesmeler yenilendi.

Voleybol Sube Sorumlusu Metehan Karadeniz, transfer çalismalarina basladiklarini dile getirerek, “Kurtulus hocamizla anlasma sagladiktan sonra bir yol haritasi belirledik. Altyapimizdan yetisen, 1. ve 2.lig tecrübesi yasayan Ortaoyuncumuz Doga Kayar’in yani sira geçtigimiz sezon takima katilan tecrübeli pasörümüz Nihal Çaliskan’la birer yillik sözlesmeye imza attik. Takimimiz için hayirli olmasini diliyorum. Önümüzdeki günlerde de belirledigimiz isimlerle anlasma saglayarak ana kadromuzu olusturup hizli bir sekilde sezon çalismalarina baslamayi hedefliyoruz. Transfer hamlelerimiz sürecek” diye konustu.

“Hedef 1. Lig’e yükselme yarisinda yer almak”

Çiftlikköy Belediyespor’un gelecek sezon 1. Lig’de olmak istedigini ve bu hedefle sezona baslayacaklarini ifade eden Karadeniz, “Çiftlikköy Belediyespor olarak bir voleybol gelenegimiz var, bunu basariyla taçlandirmak istiyoruz. Bu anlamda voleybol takimimiza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Baskanimiz ve ayni zamanda Kulüp Baskanimiz Ali Murat Silpagar’a tesekkür ediyorum” ifadesini kullandi.

Kaynak: İHA