Büyük Sampiyona Konyaalti'nda Basladi

Konyaalti Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri basladi. Sampiyonada 11 farkli ülkeden 14 kadin 14 erkek hentbol takimi mücadele ediyor.

Konyaalti Belediyesi’nin ev sahipligi yaptigi Avrupa Plaj Hentbolu 2023 Finalleri basladi.

Sabah saat 09.00’da ilk düdügün çalmasiyla baslayan maçlar, kiyasiya mücadele ile sürdü. Ilk turda 6 kadin 6 erkek takimi mücadele ederken, günün ilerleyen saatlerinde Türkiye’yi temsil edecek olan Konyaalti Belediyesi SK Kadin Hentbol takimi sahaya çikacak. Konyaalti Sahili’nde maç izleyerek kefili bir gün geçirmek isteyen vatandaslar ise tribünlerdeki yerini aldi. Düzenledikleri sampiyonanin hem Konyaalti hem de Antalya için büyük bir önem tasidigini kaydeden Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, maçlarin ücretsiz oldugunu ifade ederek, “Kentimizin sportif faaliyetlerle bulusturmaya devam ediyoruz. Özellikle böyle büyük organizasyonlar düzenlememizin sebebi, hem Antalya’nin spor turizmine katki saglamak hem de yurttaslarimizi bu tarz spor aktivitelerine yönlendirmek. Ev sahipligini yaptigimiz Avrupa Plaj Hentbolu 2023 Finalleri bugün basladi.

11 Haziran Pazar günü sona erecek. Müsabakalari izlemek isteyen yurttaslarimiz, belediye ana hizmet binamizin Konyaalti Sahili bandinda bulunan alana gelebilir ve maçlari ücretsiz izleyebilir. Müsabakalarda yer alan basta takimimiz olmak üzere tüm takimlara basari diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA