Belediye Baskani Ahmet Cin Açiklamasi 'Ilk Olmanin Da Bir Heyecani Ve Mutlulugu Var'

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasinda Bodrumspor’un 2-1 yenerek Süper Lig’e çikan Pendikspor’u tebrik eden Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin, "Ilk olmanin da bir heyecani ve mutlulugu var" dedi.

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasinda Akhisar’da Bodrumspor’u 2-1 maglup ederek, Süper Lig’e yükselen Pendikspor, maç sonrasi düzenlenen törenle kupasini aldi. Manisa’nin Akhisar ilçesine gelerek, maçi stattan takip eden Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin de son düdügün çalmasiyla birlikte sehrinin takiminin coskusuna ortak oldu. Maçin ardindan gazetecilere açiklamalarda bulunan Baskani Ahmet Cin, her iki takimi da tebrik ederek, “Öncelikle iki takimi da tebrik etmek lazim. Çok zor sartlarda mücadele ederek, final maçi yaptilar. Biz tabii hak ettigimizi düsünüyoruz. Ama diger arkadaslarimiz da mücadelelerini yaptilar. Ilk olmanin da bir heyecani ve mutlulugu var. Pendikspor olarak iki yil önce yaptigimiz yapisal planlamayla önce 2. Lig’den 1. Lig’e, ardindan da Süper Lig’e çikma basarisi gösterdik. Burada teknik heyeti ve futbolcu kardesimizi tebrik ediyorum. Hayirlisi olsun. Pendik olarak da mutluyuz. Biz zaten altyapisi, spor akademisi olan bir ilçeyiz. Bu noktada genç kardeslerimizin önünün açilmasi noktasinda özendirici ve heyecan verici bir basari olacak. Insallah Süper Lig’de de biz haddimizi biliyoruz. Mütevazi bir takim olarak saygiyla mücadele etmeye devam edecegiz. Pendik’imize hayirlisi olsun” dedi.

Pendik’te kutlamalarin basladigini söyleyen Baskan Cin, “Pendik Meydan ve birkaç yerde toplu olarak maçlar izlenmis vaziyette. Oradan aldigimiz bilgiye göre de müthis bir heyecanin oldugu yönünde. Pendik halki da bu konuda bir beklenti içindeydi. Hak ediyorduk da. Bir sürü kardesimiz de maç izlemek için buralara kadar geldi. Su anda Pendik’te de bizi bekliyorlardir” diye konustu.

Kaynak: İHA