Baskan Kaymak Açiklamasi 'Genel Kuruldan Sonra Adimlar Atacagiz'

Inisli çikisli bir sezon geçirdiklerini fakat hiçbir zaman küme düsme tehlikesi yasamadiklarini belirten 23 Elazig FK Kulüp Baskani Tuncay Kaymak, "Gelecek sezon için genel kurulumuzu yaptiktan sonra adimlar atacagiz" dedi.



Geçtigimiz sezonu orta siralarda tamamlayan ve yeni sezon hazirliklarini gerçeklestirilecek Olagan Genel Kurul sonrasi planlamak isteyen 23 Elazig FK’da Kulüp Baskani Tuncay Kaymak degerlendirmelerde bulundu.

Geçen sezonu daha iyi bir yerde bitirebileceklerine dikkat çeken Kaymak, “Sanssizlik mi diyelim, istediklerimizi sahaya yansitamamak mi diyelim nasip olmadi. Inisli çikisli bir sezon geçirdik ama hiçbir zaman küme düsme tehlikesi de yasamadik. Gelecek sezon için genel kurulumuzu yaptiktan sonra adimlar atacagiz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun 3. Ligi bölgesel olarak dagitma plani var. Takimlarin deplasman giderlerini azaltma adina böyle bir uygulamanin hayata geçirilmesi söz konusu Bu konuda alinacak her türlü karara saygiliyiz. Yeni sezon insallah hem biz hem Elazigspor adina basarili geçer ve en iyi yerlerde tamamlariz. Sehrimiz adina hayirli olan neyse o olsun diyelim. Her zaman yanimizda olan belediye baskanimiz Sahin Serifogullari’na tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA