AK Parti Milletvekili Çopuroglu'ndan Sampiyonlara Ziyaret

Tayland’in Baskenti Bangkok’ta düzenlenen Muaythai Dünya Sampiyonasina Kayserili sporcular damga vurdu. Türk Milli Muaythai takimi çiktigi çeyrek final maçlarinda 13 sporcunun adini yari finale yazdirdi. Sampiyonada dereceye giren Kayserili sporculari ziyaret eden AK Parti Kayseri Milletvekili Saban Çopuroglu, basarilarindan dolayi milli sporculari tebrik etti.

Tayland’in Bangkok sehrinde yapilan Muaythai Dünya Sampiyonasinda Kayserili sporcular önemli basarilar elde etti. Elite Büyük Erkelerde Sercan Koç, 63.5 kiloda, Elite Büyük Kadinlarda ise Gülistan Turan 51 kiloda Muaythai Dünya Sampiyonu oldu. Sampiyonada yine 75 kiloda Mensure Karadayi dünya ikinciligi, 45 kiloda ringe çikan Ayten Özdemir de dünya üçüncüsü olarak önemli bir basariya imza atti. Milli Takimlar Antrenörü Göksel Cingöz’ü ve sporculari ziyaret eden AK Parti Kayseri Milletvekili Saban Çopuroglu, basarilarindan dolayi tebrik etti.

Çopuroglu, 100’ü askin ülkeden katilimin oldugu sampiyonada yüzlerce sporcunun derece elde etmek için mücadele verdigine dikkat çekerek; “Milli takimimizin basarisi bizler gururlandirdi. Milli takim kadrosunun içerisinden Kayserili sporcularimizin da yer almasi, bu önemli basari da onlarinda büyük payinin olmasi bizleri ayrica mutlu etti. Ben sporcularimizi, teknik heyetimizi, emegi geçen herkesi tebrik ediyorum. Ay-yildizli bayragimizi bu gibi önemli sampiyonalarda göndere çekerek, gögsümüzü kabartan degerli sporcularimiza bundan sonraki çalismalarinda da basarilar diliyorum. Her zaman onlarin yanindayiz ve yanlarinda olmaya da devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA