Yagli Güreste Yunusemre Firtinasi Esti

Yunusemre Belediyesi Yagli Güres Takimi, iki ayri organizasyonda biri baspehlivanlik olmak üzere üç kategoride elde ettigi birincilikle göz doldurdu.

Yunusemre Belediyesi Yagli Güres Takimi basariya doymuyor. Manisa’yi bu yil Yagli Güres Ligi’nde temsil edecek olan güres takimi, Sarigöl ve Akhisar’da organize edilen turnuvalara damga vurdu. Manisa’nin basarili baspehlivani Ali Gökçen, Sarigöl Belediyesi tarafindan düzenlenen 2. Sarigöl Güresleri’nde finalde Emre Erkal’i yenerek turnuvanin baspehlivani oldu. Ayni turnuvada Baspehlivan Ali Gökçen’in kuzeni (Küçük) Ali Gökçen ise büyük orta kategorisinde birinci olarak altin madalyanin sahibi oldu. Akhisar Selçikli Yagli Güresleri’nde mücadele eden Ismail Erkoç ise tesvik 2’de altin madalya kazanmayi basardi.

Sarigöl’de baspehlivan olan Ali Gökçen yaptigi açiklamada, Manisa ve Yunusemre’yi en iyi sekilde temsil ettikleri için mutlu olduklarini belirterek, "Bizlere tam destek veren Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi’ye, Yunusemre Belediyespor Kulüp Baskani Arif Alkan’a ve bize inanan herkese tesekkür ederiz. Verilen desteklere layik olmaya çalisiyoruz. Yagli güres liginde basarilarimizi sürdürecegimize inaniyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA