Vincenzo Montella Açiklamasi 'Kimseyle Görüsmedik, Konusmadik, Teklif De Gelmedi'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, MKE Ankaragücü maçinin ardindan hakkinda çikan transfer iddialariyla ilgili, baska bir takimla transfer görüsmesi gerçeklestirmedigini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasinda Adana Demirspor, deplasmanda karsilastigi MKE Ankaragücü’nü 2-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan açiklamalarda bulunan mavi-lacivertlilerin Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Çok fazla gururlandigim bir galibiyetti. Sahada daha az süre bulan oyuncularimizin buldugu bir galibiyetti. Onlara sans verdik. Her takimin her seviyedeki takimin gücü, daha az oynayan isimlerden gelir. Oyuncular gerek antrenmanlarda, gerekse sonradan girerek olsun çok katki verdiler” ifadelerini kullandi.

“Kimseyle görüsmedik, konusmadik, teklif de gelmedi”

Açiklamalarinin ardindan gazetecilerin sorularini yanitlayan Italyan çalistirici, “Sözlesmem haziran ayinda bitiyor. Kimseyle görüsmedik, konusmadik, teklif de gelmedi. Uzun yillardir futbolun içerisindeyim. Spekülasyonlar bazen yanlis, bazen gerçek olabiliyor. Bunun da farkindayim. Umarim baskanimizla da konusma firsatimiz olur. Herkesin devam etme fikrine sahip oldugunu söyleyebilirim. Pazar günü Fenerbahçe’yi destekliyoruz. Çünkü Avrupa’ya gitmek istiyoruz” degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA