Tutuk, 'Yalovaspor'u Hak Ettigi Konuma Getirebilmek Için Çalisiyoruz'

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk, Yalovaspor Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Ilgili kurum müdürlerinin de hazir bulundugu ziyarette, tesisin durumu degerlendirilerek burada yapilabilecek yenilik ve çalismalar masaya yatirildi.

Yalova’da 60 yillik mazisi bulunan, sehrin markasi olan Yalovaspor’a sahip çikan ve hak ettigi konuma gelebilmesi için kollari sivayan Baskan Tutuk, takimin Yalova Belediyesi bünyesindeki Yalova Belediyespor’a geçmesinin ardindan tesise bir ziyaret gerçeklestirdi. Yalova Belediyespor Kulübü ve Yalovaspor Kulübü Baskani Ismail Kaya ile belediye birim müdürlerinin de yer aldigi ziyarette, tesiste incelemelerde bulunuldu. Tesisi komple gezen Baskan Tutuk, tesiste ihtiyaç duyulan yatirim ve yenilikleri degerlendirdi.

Yaptiklari girisimler sonucu Yalovaspor’un Yalova Belediyesi bünyesindeki Yalova Belediyespor’a geçtigini hatirlatan Baskan Tutuk, Yalovaspor’un hak ettigi konuma gelebilmesi için birçok çalisma içerisinde yer alacaklarini bildirdi. Bu çerçevede tesislerde incelemeler yaptiklarini bildiren Baskan Tutuk, “Yalova Belediyesi olarak sehrimizin milli takimina sahip çiktik. Yapmis oldugumuz bu hamle hem hemsehrilerimiz hem de spor camiamiz tarafindan takdirle karsilandi. Yalovaspor, renkleriyle, adiyla sehrimizin Milli Takimi olarak yoluna devam ediyor. Simdi bizler takimimizin hak ettigi konuma gelebilmesi adina çalisma yapiyoruz. Bunun için de tesislerimizde gerekli incelemelerimizi yaptik” dedi.

Yalovaspor’u hak ettigi konuma getirmek istediklerini bildiren Baskan Tutuk, “Bu takim için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterecegiz. Bal Ligi bizim için bir basamak olacak. Yalovaspor’u kademe kademe profesyonel lige çikartma amacindayiz. Bizler Yalovaspor için elimizi degil gövdemizi tasin altina koyduk. Bizler üzerimize düseni yapiyoruz ancak hemseherilerimiz de Yalovaspor’a inansin, güvensin ve sahip çiksin istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA