Tolunay Kafkas Açiklamasi 'Kiralik Oyuncu Istemiyorum, Buraya Aidiyet Hissetmiyorlar'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Adana Demirspor maçinin ardindan, gelecek sezon mecbur kalmadikça takimda kiralik oyuncu görmek istemediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasinda MKE Ankaragücü, konuk ettigi Adana Demirspor’a 2-1 maglup oldu.

Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan sari-lacivertlilerin Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Çok pozisyona girdik, pozisyonlari kolay harcadik. Ligin son maçiydi. Eksiklerimiz vardi. Kiralik oyuncular izin istediler. Oynamak istemeyeni de çok tutmadik. Oyunun son bölümünde genç oyuncularimiza sans verdik. Zor bir ligdi. Hedefimiz ligde kalmak ve kupada final oynamakti. Kupada yari finale geldik. Geçen hafta da kümede kalabildik. Ankaragücü, gelecek yil da ayni seyler yasanmak istenmiyor. Fakat takim olusturmak her geçen gün zorlasiyor. Ekonomik sartlar ve gelirler üst düzey takim yapmaya el vermiyor. Fakat bir sekilde camiaya yakisir takim olusturmak lazim. Umarim seneye bunu gerçeklestirmeye basarabiliriz” degerlendirmesinde bulundu.

“Kiralik oyuncu istemiyorum, buraya aidiyet hissetmiyorlar”

Açiklamalarinin ardindan gazetecilerin sorularini yanitlayan Kafkas, “Kiralik oyuncu istemiyorum. Buraya aidiyet hissetmiyorlar ancak mecbur kalirsak da kiralayabiliriz. Kadro olusturmak, transfer yapmak çok zor isler. Kulübe giren çikan para belli. Baska türlü bir yola da girebiliriz, girmeye de biliriz. Gidecek gelecek oyuncular var. Ali Sowe, Milson, Hanousek, Kitsiou ve Milson’un kalmasini istiyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA