Sampiyonluk Pastasini Birlikte Kestiler

U17 Ligi Play Off B Grubu’nda mücadelede eden Oflaz Kemer Kartallari sampiyon oldu. Sampiyon sporcular ve teknik heyet, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’nu ziyaret ederek sampiyonluk pastasini birlikte kesti.

Antalya’da U17 kategorisinde mücadele eden Kemerli gençlerin olusturdugu Oflaz Kemer Kartallari, play off karsilasmalarinda oynadigi ilk maçinda Serik Belediyespor ile 0-0 berabere kaldi. Ikinci maçinda Park Antalya Gençlik Spor ile karsilasan Oflaz Kemer Kartallari, sahadan 2-0 galip ayrildi. Alanya Kestelspor’u 6-1, Simsek Genlik ve Spor’u 2-1, CK Spor’u 1-0’lik skorlarla yenen Oflaz Kemer Kartallari, sampiyon oldu.

Kulüp Baskani Ozan Güven, Teknik Direktör Engin Yilmaz ve futbolcular, Belediye Baskani Necati Topaloglu’nu ziyaret ederek, sampiyonluk sevinçlerini paylasti. Sampiyonluklarini kestikleri pasta ile kutlayan Oflaz Kemer Kartallari futbolculari ve teknik heyet, spora ve sporcuya verdigi desteklerden dolayi Baskan Topaloglu’na tesekkür etti. Baskan Topaloglu, U17 Ligi’nde elde ettikleri sampiyonluklarindan dolayi Kulüp Baskani Güven, Teknik Direktör Yilmaz ve futbolculari tebrik etti.

Kaynak: İHA