Meram Yaz Spor Okullari'nda Kayitlar Basliyor

Meram Yaz Spor Okullari’na kayitlar 12 Haziran 2023 Pazartesi günü basliyor.

Meram Yaz Spor Okullari’na kayitlar, 12 Haziran Pazartesi günü baslayarak 18 Haziran Pazar günü son bulacak. Kayitlar, www.merambelediyespor.com internet sitesi üzerinden online olarak gerçeklestirilecek. Meram Belediyesi Yaz Spor Okullari’nda egitimler 5-15 yas araligindaki çocuklara yönelik 11 bransta, 9 ayri tesiste verilecek. Çocuklarin ve gençlerin, futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, kort tenisi, masa tenisi, yüzme, cimnastik, wushu, kick boks ve taekwondo branslarinda kayit yaptirabilecegi Meram Belediyesi Yaz Spor Okullari’nda egitimler; Askan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Rabia Spor Merkezi, Nazmiye Muslu Spor Tesisi, Lalebahçe Spor Tesisi, Dere Sosyal Tesisleri, Recep Tayyip Erdogan Spor Tesisleri, Efor Hali Saha, Osmangazi Hali Saha, Yeniyol Hali Saha’da yapilacak.

"Tüm çocuklarimizi ve gençlerimizi yaz spor okullarimiza bekliyoruz"

Tüm Meramli çocuklari ve gençleri, tatillerini en güzel sekilde geçirmelerine olanak sunan Meram Yaz Spor Okullari’na davet eden Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, yaz spor okulunun; egitim döneminin yorgunlugunu atmak, tatili sporla dolu dolu geçirmek, yeni seyler ögrenip yeni arkadasliklar kurmak için çok güzel bir firsat sundugunu belirtti.

Meram Yaz Spor Okullari’nin her yil Meramli çocuklarin ve gençlerin hizmetinde oldugunun altini çizen Baskan Kavus, “Çocuklarimiz gibi Yaz Okulumuz da her yil biraz daha büyüyor, her yil kendini yeniliyor, gelistiriyor. Bizim için her yaz okulunun ayri bir anlami, ayri bir heyecani ve ayri bir güzelligi var. Biz bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Her yaz spor okulumuz çocuklarimizin dimaglarinda yeni hatiralar, yeni mutluluklar birakiyor. Çocuklarimiz sporla tanisiyor, yeni seyler ögreniyor. Bu firsattan tüm çocuklarimizin yararlanmasini arzu ediyor ve anne babalardan bu noktada hassasiyet göstermelerini bekliyorum. Yaz Spor Okullarimiz, simdiden çocuklarimiz, ailelerimiz ve gelecegimiz için hayirlar getirsin” diye konustu.

Kaynak: İHA