Manisa FK'da, Osman Zeki Korkmaz Imzayi Atti

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Manisa Futbol Kulübü, Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz ile sözlesme imzaladi.

Manisa Futbol Kulübü’nde Yalçin Kosukavak’tan bosalan teknik direktörlük görevine Osman Zeki Korkmaz getirildi.

En son Istanbulspor’u çalistiran ve takimin Süper Lig’e çikmasina katki saglayan Korkmaz için bugün Fikri Bayril Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

Imza törenine Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan, Baskan Vekili Engin Anli, Genel Koordinatör Hüseyin Hasacar, Futbol Sube Sorumlusu Erdem Özkan ve basin mensuplari katildi.

Imza töreninde konusan Kulüp Baskani Mevlüt Aktan, "Geçen hafta hocamizla ön sözlesme yapmistik, simdi de bunu resmilestiriyoruz. Daha önce çok istikrar saglayamadigimiz hoca konusunda, biraz daha istikrarli devamliligi olan bir sistem kurmak istiyoruz. Bununla ilgili özelestiri de yapiyoruz. Bu anlamda çok bilgili, donanimli, karakterli ve kendini ispatlamis, bize deger katabilecek çok iyi bir hocayla anlastigimizi düsünüyoruz. Kendileri için de Manisa, yeni bir heyecan ve hedef olacaktir. Biz de hedefleri ve heyecani olan bir kulübümüz. Bir üst lige çikmak için bu sezon bir anlayis ortaya koyacagiz. Olsa da olmasa da bu iradeyi gösterecegiz. Olmasa da dünyanin sonu degil. Manisa Futbol Kulübü’nün bu geldigi noktayi hocamizla devam ettirmek istiyoruz" dedi.



Mevlüt Aktan: "Bu sezon kesinlikle yeni statta oynayacagiz"

Manisa 19 Mayis Stadi ile ilgili soruya da cevap veren Baskan Mevlüt Aktan, "Stadimiz yeni sezona yetisecek. Belki bir, iki maç kaçirabiliriz ama yetistirmeye çalisiyoruz. Büyük çogunlugu bitti, ufak tefek isler kaldi. Bu sezon kesinlikle orada oynayacagiz. Stadiyla, tesisiyle, altyapisiyla Manisa’ya yeni bir heyecan katmak istiyoruz. Yeni stadimiza geçince bazi seyler de degisecektir. Stat olayi Manisa sehrinin ve Manisa Futbol Kulübü’nün imaji açisindan da çok önemli bir olay. Insallah yeni stadimiz da ugurlu gelir" diye konustu.



Osman Zeki Korkmaz: "Hedefimiz Manisa FK ile Manisa sehrinin futbol sevgisini ve futbol tarihini bulusturmak"

Imza töreninde konusan Osman Zeki Korkmaz ise, "Bana bu güzel kulüpte çalisma firsati verdikleri için baskanimiza ve yönetim kurulumuza tesekkür ediyorum. Asil hedefimiz Manisa’nin futboldaki yeni yüzü Manisa Futbol Kulübü’yle, Manisa sehrinin futbol sevgisini ve futbol tarihini bulusturmak. Kulübümüzün çok büyük hedefleri var. Bu hedeflere ulasmak için var gücümüzle çalisacagiz Bu konuda çok iddialiyiz. Manisa Futbol Kulübü’nün sahada oynayacagi futbol öncelikle Manisali futbolseverleri daha sonra da tüm Türkiye’yi etkileyecek ve herkes Manisa Futbol Kulübü’nden bahsedecek. Bu tavri sahada ortaya koyduktan sonra bu hikayenin bizi nereye götürecegini hep beraber görecegiz. Kadroda köklü bir degisiklik olacak. Sadece yetenek olarak düsünmeyelim. Zihniyet anlaminda da bir degisiklik olacak. Yarismaci bir oyuncu grubu olusturacagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA