Kars'ta Curling Sampiyonasi Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanligi Okul Sporlari Daire Baskanligi tarafindan Kars’ta düzenlenen Okul Sporlari Gençler Curling Türkiye Sampiyonasi sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanligi Okul Sporlari Daire Baskanliginin 2023 yili faaliyet takviminde yer alan ve Kars Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün ev sahipliginde Buz Sporlari Salonu’nda yapilan bir birinden çekismeli karsilasmalara sahne olan Curling Sampiyonasi’nda derece giren il okullar ise söyle siralandi.

Okul Sporlari Gençler Curling Türkiye Sampiyonasi’nda Kadin Takimlar Siralamasinda; Erzurum Resit Karabacak Spor Lisesi 1’inci, Kocaeli Basögretmen Lisesi 2’inci, Erzurum Nenehatun Kiz Lisesi 3’üncü ve Zonguldak Fener Anadolu Lisesi 4’incü oldu.

Erkek Takimlar Siralamasinda

Trabzon Spor Lisesi 1’inci, Samsun Anafartlar Lisesi 2’inci, Kars Cumhuriyet Lisesi 3’üncü ve Bursa hasan Coskun Lisesi 4’üncü oldu.

Mix Takimlar Siralamasinda

Erzurum Resit Karabacak Spor Lisesi 1’inci, Kocaeli Yildirim M.T.A. Lisesi 2’inci, Kocaeli Basögretmen Lisesi 3’üncü ve Trabzon Spor Lisesi 4’üncü oldu.

Karma Takimlar Siralamasinda

Erzurum Resit Karabacak Spor Lisesi 1’inci, Samsun Spor Lisesi 2’inci, Trabzon Spor Lisesi 3’üncü ve Kocaeli Yildirim M.T.A. Lisesi 4’üncü olurken, dereceye giren takimlara madalya ve plaketleri protokol üyeleri tarafindan verildi.

Kars’in ev sahipligi yaptigi müsabakalara, Erzurum, Kocaeli, Samsun, Trabzon, Zonguldak ve Bursa’dan 35 takim ve 150 sporcu katilim saglamisti.

Kaynak: İHA